00 Ft

A fekete az új trend: Hogyan ültessük át ezt a lámpahasználatba?


 

Annak ellenére, hogy az elmúlt hónapok a koronavírus-járvány következtében elég borúsak  feketék voltak, az embereken nem látni, hogy nyomott hagyott rajtuk. Megfigyeltük ugyanis, hogy az elmúlt időszakban a fekete lett újra a kedvenc, nem csupán a lámpák terén. Ki tudja, miért. Mi felsorakoztattunk néhány okot.

 

 

Melyik fekete lámpák a legnagyobb slágerek?

 

fekete lámpák azért jó választás, mert univerzálisak. Bármilyen színvilágú helyiségbe elhelyezheti őket. A fekete időtálló és univerzális megoldás, jól működik a sárgaréz, vagy akár a fehér szinekkel is. Retro és modern stílusú helyiségekbe is egyaránt használhatók.

 

Fekete színű lámpák hada várja Önt eLampa.hu e-shopunkban. Kínálatunkban retro ihletésű helyiségekbe, de modern, sci-fi fantáziájú szobákba is talál modelleket. Ezért bátran állíthatjuk, hogy nálunk bárki megtalálja a magának valót.

 


Milyen helyiségekbe illik a fekete lámpa?

 

fekete lámpát összehangolhatja ugyanolyan színű függönnyel mondjuk, vagy egy figyelemfelkeltő fekete kanapéval. A fekete szín univerzalitásának köszönhetően pedig rengeteg kiegészítővel összehangolhatja.


Használja ki az új trendeket és találja meg e-shopunkban az igazi fekete lámpákat. Meglátja, sokáig örvendeztetik majd meg Önt. Mi a véleménye a fekete lámpákról? Kedveli őket?