00 Ft

A fürdőszobai lámpák már reggeltől felvillanyozzák Önt


A fürdőszobai lámpák otthonában, de akár a cégben is egy külön fejezet. Sokan mégsem tulajdonítanak akkora jelentőséget eme helyiség lámpáinak, mint a többinek, de higyjék el, ugyanolyan fontosak. Hogy miért is? A fürdőszoba gyakran az első helyiség, amely ébredés után lát minket. A cégben pedig az a hely, ahol mondjuk megigazítjuk magunkat egy-egy fontos tárgyalás, találkozó előtt.
 J


Mit kellene a fürdőszobai lámpáknak teljesíteniük?

Elsősorban valamivel ellenállóbnak kell lenniük, mint a többi helyiségben lévőknek. A fürdőszobában ugyanis magasabb a páratartalom, épp ezért a lámpa komponensei a párával szemben szükséges, hogy ellenállóbbak legyenek.

A következő tényező a méretarányosság, fontos kérdés, milyen méretű a fürdőszoba, annak függvényében kell olyan lámpát választania, amely kellőképpen megvilágít mindent. Ugyanakkor nem muszáj, hogy sok helyet foglaljanak el a térből sem. Ha betartja ezeket a szabályokat, hosszú évekre bebiztosíthatja fürdőszobája jó és kényelmes világítását.

 


Milyen márkájú fürdőszobalámpákat talál az eLampa.hu-n?

E-shopunkban elsőosztályú nemzetközi lámpagyártó cégek fürdőszobába tervezettlámpáit találja, úgy mint a Globo vagy a Kanlux. A kínálatban nem csupán a klasszikus mennyezeti, de fali lámpák is szerepelnek. Ezek leggyakrabban a tükör fölött találnak helyet, hogy jobban láttassák az Ön tükörképét.
Nagyrészt modern stílusúak, így értékes helyet sem foglalnak.

Ha most rendezi be fürdőszobáját, vagy az egészet rekonstruálja, nem számít, mi tartjuk a szavunkat, mégpedig, hogy elsőosztályú, legmagasabb minőségű, tökéletes kivitelezésű lámpákat kínálunk, hogy 100%-ban elégedett legyen.