00 Ft

A Kanlux LUNATI rabul ejti Önt
 

Nem feltűnő, ám mégis hatékony. Minimalisztikus, de tekintetet vonzó. Kis méretű, viszont annál nagyobb teljesítőképességű. Ez csupán a töredéke annak, amit az új, egyedi KanluxLUNATI lámpákról elmondhatunk. Elsőosztályú, minőségi lámpákról van szó, melyekért kár lenne, ha nem otthonát, vagy irodáját gazdagítanák.


 


 

Az elegancia a második nevük

A LUNATI-n kívül a KANLUX LUNATI pontlámpák következő jelzője az elegáns. Annyira megtestesíti ezt a jelzőt, hogy biztos, hogy rögtön rabul ejti. Az elegancia ugyanis manapság nagyon divatos és közkedvelt megoldása az otthonoknak, irodáknak. Elmondható tehát, hogy ezek a lámpák haladnak a korral.

 

Olyan helyiségekbe ideálisak, amelyek ugyan nagyobb arányokkal rendelkeznek, viszont előnyükre válik egy-egy ilyen kisebb méretű fényforrás is. Főként folyosók, előszobák jöhetnek számításba. Próbálja ki, elégedett lesz.

 Miért válassza a Kanlux lámpákat?

 

A Kanlux márka rendkívül közkedvelt a magyar  piacon. Ez leginkább a remek kivitelezés és a minőségi alapanyagok használata miatt van így. Azért viszont beláthatjuk, hogy a dizájnjuk sem elhanyagolható.

 

Ki ne választana egy remekül kivitelezett, amellett ízléses és hatékony lámpát? A Kanlux lámpák pontosan ilyenek, ennek köszönhetően szinte elengedhetetlen elemei a magyar  háztartásoknak.

 


Elegáns, amellett egyszerű lámpák

 

A Kanlux leginkább elegáns, ám mégis egyszerűen kivitelezett lámpák gyártását helyezi előtérbe. Ezen felül a Kanlux LUNATI lámpák elegáns és tiszta dizájnnal rendelkeznek, valamint két színvariációból is választhat, a klasszikus fekete, vagy fehér.