00 Ft

A Kanlux Lunio minden pontlámpát feldiszít
Úgy gondolja, a pontlámpáknak unalmasan, irányítottan kell csak világítaniuk otthonában, vagy cégében?  Higgye el, ennek egyáltalán nem kell így lennie. Egy egészen egyedi darabbal készültünk Önnek, a Kanlux LUNIO díszgyűrűvel, amellyel minden pontlámpa divatozhat. 
Mik a pontlámpa előnyei? 


A pontlámpák adottságai sok helyiségben kihasználhatók, ahol a minimalista stílust preferálják leginkább. A pontlámpák ugyanis sokszor elvesznek a helyiségben. Helytakarékosságuknak köszönhetően remekül kihasználhatóak kisebb helyiségekben is, ahol nem vesznek el értékes centimétereket. 


A LED technológiának köszönhetően a mai pontlámpák pénztárcabarátok is, így nem csupán különleges, de takarékos darabokkal bővülhet háztartása. Irányított fénysugarukat gyakran használják művészi alkotások hangsúlyozására is. Ugyanakkor előszobákban, vagy más helyiségekben is megállják a helyüket. 

Mire szolgál a Kanlux LUNIO díszgyűrű? 


Kanlux LUNIO díszgyűrűt bármelyik pontlámpára elhelyezheti, lehetővé teszi a fénysugár bármely irányba való irányítását 25-30 fokos szögben.  Ennek köszönhetően rövid ideig más helyiséget is be tud világítani, ha éppen kevés a megvilágítás. 


Egyedi Kanlux díszgyűrűinket a legjobb áron kaphatja meg weboldalunkon, ahol fehér színben is elérhető, amely univerzális, így bárhova illik. A Kanlux megbízható és minőségi lámpák, illetve kiegészítők gyártója, így hosszú évekig állandó lakója lehet otthonának.