00 Ft

A lámpák az Ön legjobb termékértékesítő alkalmazottjai lehetnek

Egy lámpa csak a világításra van - vélik sokan! Miért teszi rosszul, ha Ön is így vélekedik üzlettulajdonosként? Mert ez esetben a fény „vevőszerző” tulajdonságát hagyja figyelmen kívül, és akár tényleges vásárlásoktól eshet el. Egy lámpa akár az Ön legjobb vevőszerző értékesítője is lehet. És nagyobb összegeket spórolhat Önnek. Mégis hogyan?

 

Ön egy rosszul választott világítással most is éppen a vevőit „üldözi el”.

De egy jól választott fényforrással akár több vásárlóra számíthat a pénztárnál.

 

Mégis hogyan?

Képzeljen el egy sötét, nehezen belátható üzletet, ahová belépve az áruval megrakott polcok csak nehezen láthatóak. Az akciós felirat állítólag ott kacsintgat Önre a falon, azonban mindezt csak akkor veszi észre, ha erre felhívják a figyelmét.

A termék dobozán lévő feliratot nehezen tudja csak elolvasni.

És nem tudja eldönteni, hogy a felpróbált termék vajon előnyös-e – mindezt a rossz fényviszonyoknak köszönhetően.

A vásárlási folyamat egy rossz és nyomasztó életérzéssel és a hangulattal párosul Önben. És nem érzi azt, hogy érdemes lenne az adott helyen pénz költeni.

 

Nos, így vannak ezzel az Ön vevői is.

Mert egy üzlethelyiség világítása nagyban befolyásolja azt, hogy jól érezik-e magukat benne a potenciális vásárlói. Valamint könnyedén megtalálják-e a keresett termékeket, és egyáltalán elérnek-e hozzájuk a különböző „üzenetek”.

Egy előnyösen megvilágított kirakat vagy üzlethelyiség viszont számos vevőszerző képességgel rendelkezhet.

 

Hogyan képesek a lámpák besegíteni Önnek az értékesítési folyamatba?

A tudatosan és jól megválasztott fények felkeltik a vásárlók kíváncsiságát, vonzóbbá teszik az üzletet és a termékeket. A különböző reklámszövegek, akciós feliratok sem kerülik el a figyelmüket, hanem annak fókuszába kerülnek.  

Egy megfelelő fényerejű és színárnyalatú lámpa képes kiemelni a termékek előnyeit, ráadásul bizonyos fényforrásokkal akár jelentős energiamegtakarítást is elérhet. Így a fények alkalmazásával nem kell attól tartania, hogy érzékenyen érintik majd az üzlet anyagi helyzetét.

 

Tegye led lámpákkal még vonzóbbá a termékeit!

A termékelőnyök kiemelése, a termékek vonzóbbá tétele Önt sem hagyja hidegen, azonban felmerül Önben a jogos kérdés: Hogyan fogja bírni ezt pénztárcával?

Erre is van megoldás.

 

Válasszon megfelelő üzletvilágítást, hogy ne kelljen többletköltségekkel számolnia

A nem megfelelően megválasztott üzletvilágítás nem csak a tényleges vásárlások számát csökkentheti Önnek - 10-20 % -os forgalom-visszaesést sem engedhet meg magának-; azonban rossz izzók alkalmazásával és ennek köszönhetően azok gyakori cseréjével nagyobb összegű többletköltségekkel is számolhat éveken keresztül.

Kerülje el ezt a megfelelő termékekkel!

Egy üzlethelyiség megvilágításánál talán a legköltséghatékonyabb fényforrást leginkább a modern Led technológia biztosíthatja. 

A led lámpák akár egy 24 órás használat mellett is 20.000 órás élettartammal bírhatnak (ekkor az eredeti 100%-ról 70%-ára csökken a teljesítményük), mindezt közel 20 éven át biztosítva.

Egy 30-50.000 óra élettartammal bíró led lámpa kis energiafelvételt igényel. Így kevesebb energiát fogyaszt a hagyományos lámpákkal szemben.

Átlagosan 1.5W és 5W közötti energiafelvételt igényelve akár 80%-kal kevesebb energiahasználatot jelentenek.

 

Miért előnyösek még a led lámpák és izzók egy üzlethelyiségben?

A legnagyobb energiamegtakarítást nyújtó led lámpák ráadásul a legnagyobb fényerővel is rendelkezhetnek; és bizonyos termékek esetében különösen előnyős, hogy akár RA90-es színvisszaadásra képesek.

Az RA színvisszaadási index azt jelöli egy 100-as skálán, hogy az izzók mennyire képesek egy adott termék színét visszaadni.

A Led lámpák másik legnagyobb előnye, hogy színhőmérsékletüknek megfelelően lehetnek hidegek/hűvösek és melegek. Így az adott helyiség tevékenységéhez igazodva megválaszthatja a legideálisabb és legoptimálisabb fényforrástípust. Az általa produkált fény egészen „sárgás” vagy egészen „kékes” is lehet.

 

Tegye élménnyé megfelelő világítással a vásárlást a vevők számára! Használja ki a fény vevőszerző képességét, irányítsa a termékekre a figyelmet és felejtse el a félhomályos üzleteket!

Tekintse meg kínálatunkat, és válassza ki üzletének megfelelő fényforrásait: spotlámpákat, led lámpákat és különböző süllyesztett lámpákat is! Segítünk a választásban.