00 Ft

A textil lámpák bármelyik helyiségbe illenek: próbálja ki Ön is

A textil burkolatú lámpa remek megoldást nyújt azoknak, akik számára a fém vagy műanyag túl hideg. A textil lámpák jó minőségű anyaga az, ami miatt kitűnnek. Az anyag nem dörzsölődik ki és a helyiség megfelelő összehangolásával új szintre emelheti a belteret. Az Eglo márka igazán sok ilyen lámpát gyárt.


Milyen textil lámpát válasszunk?

 

Az Eglo Maserlo textil lámpák gyártója érdekesen kombinálja a retro és modern elemeket. Bár klasszikus kör alakúak, csillogós krómozott lábacskákkal (állványokkal) vannak kiegészítve, amelyek a modern szféra felé tolják őket.

Különböző variációkban készülnek – függő-, vagy mennyezeti lámpaként. Viszont az Eglo Maserlo asztali lámpák is elnyerhetik tetszését. A színek az ezüst-fehér-fekete skálán mozognak. Mindegyikük a lámpa belső színével összehangolt, amely rézbe megy át. Ez pedig remekül illik a modellek összes külső színéhez.  


Az Eglo Maserlo függőlámpák is elegánsak


Az Eglo Maserlo függő textillámpák remekül feldobják a folyosókat, hálószobákat. Egyedi dizájnjuknak köszönhetően nem fenyegetik a beltér összhatását, de remek kiegészítőként lehetnek jelen minden otthonban, vagy cégben. Szépen kiegészítik a fő égőket.
Valaki talán azt mondja, az Art Deco stílust képviselik, amiben lehet igazság. Ha az Ön helyisége éppen ilyen stílusban berendezett, ezek az égők ideálisak Ön számára. 

Az Eglo az egyik legjobb lámpa márka

 

Az ausztriai Eglo már néhány éve megteremti a legszebb, legminőségibb ausztriai lámpákat asztalokra, mennyezetre, falakra. A mindig kitűnő dizájn és a legújabb technológia használata meggyőző érv amellett, hogy otthona, vagy cége világítását épp az Eglo biztosítsa.