00 Ft

A textil mennyezeti lámpák felfrissítik a szobákat

A textil mennyezeti lámpák felfrissítik a szobákat

Egy modern, mennyezeti lámpákkal felszerelt háztartás szőtt anyagból készült lámpabúrák után is nyúlhat. A szőtt anyag, mint a mennyezeti lámpa árnyékolója, érdekes látszatot kölcsönöz az egész helyiségnek, ahol a mennyezeti lámpát a tér megvilágítására használják.

A modern mennyezeti lámpa szemet gyönyörködtető dizájnja egy szőtt anyag, mely fényernyőként vagy dekorációs kiegészítőként is használható. A szövött anyagú lámpák megtalálhatók a klasszikus mennyezeti lámpák között úgy mint a fali lámpákat, függőlámpákat vagy klasszikus csillárokat is.

 

 

Mennyezeti lámpák - csillárok

Azokat a helyiségeket, ahol maga a textil dominál a bútorok kiegészítéseként vagy dekorációként, megfelelő módon egy olyan  lámpa egészíti ki, amelynek árnyékolása szövött anyagból készült. A textil ernyők érdekes hangulattal egészítik ki a lámpatest fénysugarát, fali lámpaként, függőlámpaként és klasszikus csillárként egyaránt megtalálhatók.

A textilből szőtt árnyékolóval ellátott csillár megfelelő kiegészítője lehet a nappalinak és a társalgónak. A szövet előnye, hogy a klasszikus fényárnyékolás mellett kellően át is tudja engedni a fényt, így a csillár nem akadályozza a helyiség minőségi megvilágítását.