00 Ft

Az állólámpák a jelen divatja. Önnek már van?


Az állólámpák a jelen divatja. Önnek már van?

Az állólámpák, amennyiben jól választ, nem foglalnak sok helyet, mégis nagy parádét képesek csinálni. A tervezők nem csupán az alsó rész kivitelezésével szeretnek eljátszani, de a felső, világító résszel is. Ennek köszönhetően rendkívül közkedveltek ezek a lámpák. Bármilyen helyiséget bevilágítanak, emellett minimalisztikus, modern, de akár retro stílusban is megtalálhatóak.

 


Milyen helyiségbe illenek az állólámpák?

A hely, ahol leggyakrabban találkozhatunk állólámpákkal, az ebédlő. Állólámpa választásánál érdemes figyelni a rúd kivitelezésére is, amely a lábrésztől vezet a fényszóróig. Nem csupán egyenes lehet, de hajlított is, hogy még jobban gazdálkodhasson a hellyel.

Rengeteg féle kivitelezésben találhatók ma már állólámpák, így kijelenthetjük, hogy a választék korlátlan. Legyen szüksége modern állólámpára ebédlőjébe, vagy éppen az ágya mellé, ezen igazán nem múlik. E-shopunkban bármilyen kritériumra talál megfelelőt.

Milyen állólámpa ma a divat?

Ma a minimalisztikus állólámpák tarolnak. Nem bontják meg a helyiség stílusát, sőt, remekül illeszkednek abba. Ezért ajánlhatjuk, hogy ha olyan szerény társat keres, amely kellő fénnyel szolgál, a legjobb választás egy ilyen minimalisztikus állólámpa.

Nem kell azonban csak a minimalizmusra korlátozódni. Divatos az indusztriális stílus is, amely éppen állólámpájában jelenhet meg. Az ilyen lámpák égői érdekes dizájnúak – a kanóc látható bennük, ez az egyik jegye az indusztriális stílusnak.