00 Ft

Az ebédlői függőlámpák az új trend. Miért is

 

A függőlámpák soha nem mentek ki a divatból, csupán vannak olyan időszakok, mikor kevésbé vannak előtérben. Ma egyedi sorozatot mutatunk be Önöknek a Globo Adara függőlámpák személyében. Nem egy, nem kettő, sőt, nem is három modellt tartalmaz, hanem attól többet, így a legkevésbé határozottak is dönteni tudnak majd.

 

Miért válasszuk a Globo Adara-t?

 

Globo Adara függőlámpáink elérhetők eLampa.hu e-shopunkban jónéhány variációban, amelyből a legnagyobb rögtön öt függő,,fejjel‘‘ rendelkezik.  Különböző  formákban jelennek meg, ez a lenyűgöző ebben a modellben és rögtön rabul ejt mindenkit, aki betér a helyiségbe, ahol ez a lámpa uralkodik.

Amennyiben nem vágyik ilyen nagy lámpára, ajánljuk, hogy keresgéljen a többi Globo Adara modell közt, nincs belőlük hiány. Az ugyanolyan kivitelezésüknek köszönhetően remekül passzolnak egymáshoz, így egy helyiségbe is elhelyezheti őket, nem fognak egymástól elütni.

 

Az anyag és a dizájn a mérvadó

A Globo Adara lámpák esetében a sárgaréz és az áttetsző árnyékolók érdekes kombinációjának lehet szemtanúja. Az ilyen lámpák ebédlőkbe, étkezőkbe, konyhai szigetek fölé, hatalmas étkezőasztalok fölé illenek. A kivitelezésük maximális ellenállóságot biztosít, mivel a Globo nagy hangsúlyt fektet ezekre a tényezőkre.

 

Használja ki remek árainkat és válasszon társat magának. Meglátja, nem bánja meg, hogy nálunk fektetett be