00 Ft

Az Eglo újdonságai: Új trendek a világítás világában

Az Eglo újdonságai: Új trendek a világítás világában

Ismét bemutatta az Eglo, a neves háztartási világításgyártó a legújabb lámpakollekcióit, világítási innovációkat és modernitást hozva otthonainkba. Az osztrák Eglo céget 1969-ben alapították, és fokozatosan az egyik vezető cég lett világítástechnikai vállalatok körében Európában, több mint 70 bolttal büszkélkedhet világszerte. Több mint 50 éves hagyománya a lámpa- és világításgyártásban, nem csak a háztartások számára, hoz hagyományt, innovációt és új designt.

 

 

Az Eglo lámpák eredeti kialakításában az arany és a fekete dominál

Az arany és a fekete színek, amelyek soha nem mennek ki a divatból, és az Eglo is épp erre a színtrendre épített. Az Eglo legújabb világítástechnikai kollekcióit büszkén mutatják be ezekkel a stílusos és népszerű színekkel. Arany és fekete felületek jelennek meg különböző lámpákon, és elegáns, fényűző megjelenést kölcsönöznek nekik. Az Eglo lámpák fekete és arany színben sokféle enteriőrhöz alkalmasak, és bármilyen teret kiemelhetnek. Az Eglo így  egyedülálló módon javíthatja otthona megjelenését.

 

 

Energiatakarékos LED világítás

Manapság az energiahatékonyság kulcsfontosságú tényező a lámpák kiválasztásánál, nem csak a háztartások és cégek számára. Az Eglo cég modern LED technológiás lámpák létrehozásával válaszol az energiatakarékossági igényekre. Az Eglo LED lámpák nem csak áramot takarítanak meg, de hosszú távon kímélik a pénztárcáját is. Az Eglo LED lámpák hosszú élettartamúak, és világos, természetes fényt biztosítanak, fényerejük és hatásuk páratlan, ezáltal javítva az otthoni tér kényelmét és könnyedségét.