00 Ft

Beépített, falra szerelhető, kör alakú LED lámpák

Beépített, falra szerelhető, kör alakú LED lámpák

 

A falra szerelhető kör alakú LED-lámpákat általában általános világításként vagy díszvilágításként használják. A LED lámpák takarékosságuk és tartósságuk miatt megfelelő választás a beltéri, valamint a kültéri világításra.

Sok kör alakú LED-es lámpa egy egyszerű, push-in  mechanizmuson működik. Ennek köszönhetően ezek a LED-lámpák megfizethetőek és nagyon népszerűek. Különböző színekben, különböző anyagokból készülnek. A lámpák általában süllyesztettek, nem feltűnőek és praktikusak.

 

A tér megfelelő megvilágításával egy kör alakú LED-lámpával olyan kontrasztot kap, amely élénk benyomást kelt a belső térben. Fontos, hogy a világítást úgy változtassuk meg, hogy ne legyenek éles árnyékok. A kör alakú LED-lámpák ideális kombinációja a közvetlen és közvetett fény kombinációja, szórt és spot világításból.

A modern, kör alakú LED lámpák otthon és irodában egyaránt használhatók bárok, szállodák, éttermek vagy egyéb üzleti és kereskedelmi terek, csarnokok, épületek és kültéri terek megvilágítására.