00 Ft

Csak nem feltűnően: ez az Imoe lámpa jelszava


 A  Kanlux lámpák gyártója nem csupán klasszikus lámpákat gyárt izzóval és foglalattal. A kínálatában találhatóak egyáltalán nem feltűnő beépített Imoe lámpák is.

Tulajdonképpen egy gyűrűről van szó, amelyeket a gipszkarton készítésénél helyeznek egyenesen bele. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem feltűnőek.


Ha a minimalizmus kedvelője


A Kanlux Imoe gyűrűk egyáltalán nem feltűnőek és nem tartalmaznak foglalatot sem, így azt be kell biztosítani. Ezek a gyűrűk egyenesen a gipszkartonba épültek, ami azt jelenti, hogy kifele semmi nem látszódik. Így tehát, ha az Ön helyiségében már tényleg nincs felesleges hely, ezek a lámpák kiváló megoldást nyújthatnak.

 Érdekesség még, hogy két gyűrű típus közül választhat – kerek és szögletes. Így bármilyen igényű helyiségnek megfelelő formát választhat. 



Előnyös ár

Az ilyen gyűrűk nagyon előnyös áron kaphatóak az eLampa.hu webáruháuban. Ön számára ez jelentős  spórolását jelent, amit lakása, illetve háza szépítésére fordíthat. Ne korlátozza magát, biztosítson be Kanlux Imoe gyűrűlámpát Ön is.


Hova is illenek a Kanlux Imoe lámpák?

Gardrób, vagy fürdőszoba ékes dísze lehet, ahol a gipszkarton használata gyakori. Amennyiben egy másik helyiségben is található gipszkarton, ott is kiválóan alkalmazható. A LED égő természetesen biztosított, ami további felesleges kiadásoktól védi meg Önt.


Elég a sok pótégő vásárlásból és cseréből évente. Élvezze a kényelmet nyújtó  minőségi lámpákat.