00 Ft

Díszes Kanlux IMINES pontgyűrűk: Amennyiben többet vár a lámpátólPontlámpáira nézve annyi jut eszébe: ,,Fenébe, lehetnének kifejezőbbek.“ Ha ez Önnel is megtörtént, egy újdonságot kéne kipróbálnia, mégpedig a díszes pontgyűrűt, a Kanlux IMINES-t, amely úgy lett tervezve, hogy még a legunalmasabb pontlámpából is különlegeset varázsoljon.


Mire is jók a pontgyűrűk?

A lámpa elemei legtöbbször már a vásárlásnál adottak. Egyszerűen vásárol egy lámpát, ami úgy néz ki, ahogy kinéz. Mi van viszont abban az esetben, ha pontlámpáját különlegessé szeretné varázsolni egy érdekes elem segítségével? Ekkor nem marad más hátra, mint beszerezni azt a kiegészítőt, amiről éppen szó van.

A Kanlux egyedi szögletes és köralakú pontgyűrűvel készült Önnek, amely segítségével pontlámpáit új életre keltheti.


Miből készültek a Kanlux IMINES pontgyűrűk?

Az alapanyag, amiből a Kanlux IMINES kiegészítők készültek, az elsőosztályú alumínium lett. Ez az anyag felel a minőségért és hűs hatásért. Mivel az alumínium jól formázható, a Kanlux képes volt lelket is varázsolni a pontgyűrűkbe.

Válassza a két lehetséges variáció közül azt, amelyik Önnek jobban tetszik – a fehér szín rabul ejti és otthonában élvezheti az új kiegészítőt. Szavazzon a  minőségre. A Kanlux lámpák ugyanis jópár éve a magyar  piac vezetői.

Ne engedje magát megtéveszteni olcsó kínai lámpákkal, válassza azt, amelyik méltán közkedvelt. A Kanlux lámpák és a Kanlux IMINES pontgyűrűk már várják.