00 Ft

Eglo lámpák: milyen újdonságokkal is készült Önnek az ausztriai gyártó?


Eglo lámpák: milyen újdonságokkal is készült Önnek az ausztriai gyártó?

A világhírű Eglo márka gyártója nem ül a babérjain. Habár rendkívül sikeres gyártóról van szó, amelynek nem okoz problémát a termékek eladása, mégis egyfolytában új modellekkel rukkolnak elő. Ütemes tempóban halad minden, így egy ilyen sikeres cég nem engedheti meg magának, hogy ne haladjon a korral. Mivel készült Önöknek az Eglo? Olvasson tovább.

 


A retro lámpák vannak divatban

A retro ma a menő, erről tanúskodik az Eglo újdonságainak kínálata is. A régies hatású lámpákon túl retro állólámpák, illetve mennyezeti lámpák is gazdagítják a repertoárt. Az Eglo márka esetében biztos lehet abban, hogy mindegyik termék maximális mérnöki és tervezői pontossággal kivitelezett, így lehetnek első osztályúak a termékek.

 


Miért is válasszunk retro lámpát?

Legyen otthona, vagy cége berendezése retro, vagy modern stílusú, egy retro lámpával semmit nem ronthat el. Amennyiben modern stílusú a helység egy retro lámpával fűszerezve, eklektikus stílust kapunk, amely szintén nagy népszerűségnek örvend. Ha pedig régies hatású a berendezés, egy ugyanilyen stílusú lámpával, az összhatás is garantált. 


Mivel tűnik ki az Eglo lámpák gyártója?

A minőségre és művészi kivitelezésre fektetett hangsúlyon kívül megemlítendő az első osztályú alapanyagok használata is. Az Eglo ugyanis már 1969-től működik. Különböző típusú lámpák gyártására specializálódott, úgy mint mennyezeti lámpák, csillárok, pontlámpák, konyhai-, fürdőszobai lámpák. Ötven országban van jelen, ami bizonyítja a kiváló minőséget.

A legfontosabb pedig, hogy eshopunkban: www.elampa.hu mindig a legújabb, aktualizált kínálattal találkozhatnak.