00 Ft

Eglo Pasteri lámpák: milyenek?

Ha valóban minőségi, szép lámpákat keres, jó helyen van. Most bemutatjuk Önnek az Eglo Pasteri lámpákat, amelyek a piacon található legszebbek közé tartoznak. Ha az egész belteret szeretné bevilágítani, biztosan értékelni fogja sokoldalúságukat és tiszta stílusukat.

Csodálatos mennyezeti lámpa? Itt van

 

Az Eglo Pasteri antracit színű lámpa arra született, hogy felfüggesztve díszítse a teret. Kiválóan illik a nappaliba, a konferenciaasztal fölé. Kellemes légkört teremt, ezzel is rásegítve arra, hogy remekül érezze magát otthon. A textil árnyékolás lehetővé teszi, hogy összhangba hozza az ülőgarnitúrával, amely szintén lehet szürke.

Hogy az asztali lámpa se sértődjön meg

 

 Az Eglo Pasteri asztali lámpa sokat kínál kevésért cserébe. Annak ellenére, hogy csodálatosan stílusos kiegészítő LED technológiával, mégsem kerül sokba. Így a megtakarított pénzt egyéb kiegészítőkbe fektetheti. A széles színskála-kínálat is meglepő. Ezért nem kell tartania attól, hogy nem kap az ebédlőjébe illőt.


És mit erre a függőlámpa?

 

Az Eglo Pasteri függőlámpák érdekes lehetőséget rejtenek magukban – két lámpa egyben. Egy fő, nagyobb lámpából és egy kisebb, mintegy olvasólámpából állnak. Az ilyen lámpát nyugodtan elhelyezheti az ágya fölé, így két legyet üt egy csapásra. Dupla annyit spórol és még jól is néz ki. Mi többet kívánhatnánk?

Az Eglo márkáról

 

Szólunk pár szót az Eglo márkáról, amely Ausztriából juttatja el az égőket Szlovákiába. A cég  húsz éves története megtette a magáét, az Eglo termékek nem csak kivételesen jól megtervezettek, hanem stílusosan kivitelezettek is. A dizájnon ugyanis több fős csapat dolgozik, akik állandóan  új utakat keresnek annak érdekében, hogyan is alkosson feledhetetlen bútordarabot, kiegészítőt. Ebben a törekvésben nem maradnak alul a mérnökök sem. J

Tehát melyik Eglo lámpát választja?