00 Ft

Egy lámpa, amelyik úgy néz ki, mint egy gyűrű, ez a Globo HOMMI


 

Egy lámpa, amelyik úgy néz ki, mint egy gyűrű, ez a Globo HOMMI

 

Ha a másik neve luxus és exkluzivitás, akkor pont most talált rá otthona, vagy cége lámpáira. A világszerte elismert Globo márka Globo HOMMI sorozata ingatlanából igazán gyönyörű és lakható otthont teremt.

 


 

Luxus a négyzeten lámpa alakban

 

A Globo HOMMI mennyezeti lámpa igazán stílusos. Az egyedi fényhatások kellemessé varázsolják otthona, vagy cége atmoszféráját, éppen ezért specifikusak, nem csupán a formájuk miatt. A kristályokat úgy alakították, hogy szerte a helyiségben szórják a fényeket. 

 


 

 

Stílusos, ám mégis költséghatékony a Globo HOMMI lámpa

 

A Globo HOMMI lámpák nem csupán a dizájnjuk miatt remekelnek, hanem a meglepően jó fényhatásuk miatt is.  A beépített LED forrás lehetővé teszi a költséghatékonyságot, így otthonában egyedi és pénztárcabarát lámpákat tudhat majd, amelyek környezetkímélőek is egyben.

 

Ha lakásából palotát varázsolna, ezek a lámpák a megfelelők.

 

A Globo-nál tudták, hogy léteznek a Földön olyan emberek, mint Ön is, akik az egyszerű otthonból palotát varázsolnának, mint amilyen a legtöbb celebnek van. Annak ellenére, hogy ezt a lámpát nagyon kedvező áron találja webshopunkban, úgy néz ki, mintha két-, vagy háromszoros áron vette volna.

 

Nagy hatással lesz nem csupán a családra, de a szomszédokra és barátokra is. Az erős LED világítás a maga 18 Wattjával gondoskodik arról, hogy a legkisebb elem is kellő fényt kapjon a helyiségben.