00 Ft

Egyedi állólámpák az Ön helyiségébe is

Az  utóbbi évek lakberendezési divatja előtérbe helyezte a z állólámpákat  . Miért? Szép és teljes megvilágítást biztosítanak, attraktívvá teszik a teret, emellett elbűvölőek az egyediségükkel. Az alkalmazkodóképességükből kifolyólag bárhova elhelyezhetők. Az állólámpák szakértője az ausztriai Eglo cég is, amely új lámpával rukkolt elő, ez az Eglo Borgillio.

Padlástérbe, vagy lakásba, a Borgillio csak hozzáadott érték

 

El tud képzelni otthonába olyan lámpát, amelyet mindenki csak irigyelni fog? Mi igen, ezért is készültünk Önnek egy fantasztikus akcióval az Eglo Borgillio lámpára, amelyet az eLampa.hu eshopon a legalacsonyabb áron kaphat meg. Szavazzon a minőségre, tökéletes dizájnra – az Eglo lámpák nem csak hosszúéletűek, de az egyszerű térből csodás légkörű helyet teremtenek.

Milyen helyiségbe illik az Eglo Borgillio?

 

A réz, fekete, vagy fehér Eglo Borgillio állólámpa bármely helyiségben kitűnik. Tudniillik, bármilyen stílusban van is berendezve az Ön helyisége, ez a lámpa kellemesen kiegészíti azt. Bónuszként az Eglo Borgillio asztali lámpaként is megvásárolható, így összehangolhatja az álló- és asztali lámpáját.

Az Eglo márkának története van

 

Már 1969-től biztosít az ausztriai Eglo gyártó nem csak minőségi dizájnú, de tökéletes kivitelezésű lámpákat. Számottevő ember bel-, külterét szépítik már ezek a lámpák akár otthonukban, vagy irodájukban, cégükben. Ennyi éves történet megteszi a magáét – az Eglo  nem csak a legjobb tervezőket alkalmazza, de a legjobb mérnököket is, akik az egyszerű lámpákból nagyszerűt varázsolnak.

Ne kössön kompromisszumot a minőség és ár között. Az Eglo minőségi lámpákat kínál Önnek elérhető áron, amelyet biztosan megengedhet magának. Ön is az Eglo Borgillio-t választja?