00 Ft

ELAMPA.hu  kiszállítás – a csomagok kétszeres ellenőrzése

Az Elampa kft-ben  együttműködünk a legnagyobb világítástechnikai gyártókkal, vezető világmárkákkal. Megérdemlik, hogy minden egyes rendelésnél fokozott figyelmet szenteljünk a lebonyolításra, amely során minden kiküldött csomag kétszeres ellenőrzésen megy át.

 

 

Az elsődleges cél mindig az, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük. Webáruházunkban ezért mindig a legszélesebb és legmodernebb háztartási lámpák és világítások kínálatát találja. Lehetősége van telefonon és e-mailben is  keresnie.

 

 

 

 

 

Az Elampa.hu online áruházunkban kínált lámpákra és világításra leadott rendeléseket  igyekszünk a lehető legkorábban kiszállítani. Nagyra értékeljük az ügyfelek elégedettségét, ezért fokozott figyelmet és ellenőrzést fordítunk minden egyes rendelésre, ez már magától értetődővé vált számunkra.

Termékeink csomagolásánál a környezetre is gondolunk, és újrahasznosított csomagolást használunk. Az ismétlés a tudás anyja, ezért minden csomag a futárnak való átadás előtt két alkalmazott kezei és ellenőrző szemei közt megy át. Az ellenőrzés a futárcégnek történő átadás előtt történik, amelyet az Elampa.hu webáruház diszpécser részlege tölt ki.