00 Ft

Ezért felelnek meg a Globo mennyezeti lámpák minden lámpavásárlási kritériumnak

A mennyezeti lámpa egy helyiségben ugyanúgy illeszkedik környezetéhez, mint egy oda illő bútordarab. Ezért kiválasztásuk sem nem egyszerű, sem nem könnyű feladat.

Ezt Ön is tapasztalja? Ön bizonytalan választásával épp kockáztatja a kedvezőtlen világítási megoldások választását. De okos döntéssel otthona arculatához teremthet megfelelő hangulatot. Így segítik Önt a Globo mennyezeti lámpák a lámpavásárlásban.

 

Lakhelye bútoraihoz és belmagasságához viszonyítva választhat klasszikusabb, de modernebb kialakítású mennyezeti lámpát is. A helyiség berendezésénél azonban nemcsak a harmonikus hatásra kell törekedni, hanem célszerű figyelembe venni a helyiségben folytatott tevékenységet, és a mennyezet szerkezetét is.

Egyre bonyolultabbnak érzi a mennyezeti lámpák kiválasztásának feladatát?

 

A Globo mennyezeti lámpák megfelelnek minden lámpavásárlási kritériumnak

A konyha egy otthon szíve, lelke - szól a közhelyes állítás. Azonban egy nappali éppen az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt tölti.

E helyiség szolgál olvasásra, tévézésre, vendégek fogadására, közös programokra. Ezért a megfelelő világítás megteremtése itt sokkal nagyobb hangsúllyal bír, mint bárhol máshol az otthonában.

A különféle tevékenységekhez, és otthona arculatához teremthethangulatot. A mennyezeti lámpák, valamint a kiegészítő világítások harmonikus párosítása hangulatteremtő szereppel is bírhat.

 

Mit kell tudni a Globo mennyezeti lámpákról?

Fejlesztéseinek középpontjában a harmónia és funkcionalitás áll az Európa vezető gyártóinak egyikeként ismert osztrák Globo cégnél, melynek lámpáit közel ötven országában forgalmazzák.

Az osztrák székhelyű GLOBO Handels GmBH 1998 óta van a piacon, és azóta évről évre minél dekoratívabb és minél gazdaságosabb működést biztosító lámpákat tervez a felhasználóknak.

Önnek is!

A több mint 2000 termékük között a hagyományos mennyezeti-, álló-, és asztali lámpák mellett; halogén megoldások és napelemes kültéri LED világítások is szerepet kapnak.

Az aktuális designtrendek követése, az egyedi megjelenésre való törekvés mellett nem elhanyagolandó a minőségi követelmények melletti tervezés és gyártás sem. Harmonikus, egyedi és esztétikus megjelenés mellett ezért a Globo mennyezeti lámpák sokféle igényt kielégítenek a maximális funkcionalitásukkal.

 

Miért bízza a világítást a Globo mennyezeti lámpákra?

A Globo mennyezeti lámpák - mint minden Globo termék - megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek. Rendelkeznek érvényes, a szigorú európai szabványok betartására garanciát adó CE jelöléssel; és 2 év működési garanciával.

 

A szigorú minőségellenőrzésnek kitett Globo mennyezeti lámpák a gyártási folyamat során az európai QA csapata szigorú ellenőrzése és tesztjei révén bizonyítják minőségüket. 

 

 A Globo termékek megoldást nyújtanak a lámpavásárlási dilemmákra

Számos kritérium, számos tényező játszik szerepet a mennyezeti lámpa vásárlásánál. A Globo termékek közül Önnek könnyű lesz választani:

A számos típusban és fajtában kapható Globo mennyezeti lámpák megkönnyítik a választást

Különböző foglalat, különböző anyagtípus és dekor valamint a különböző súlyjellemző és típus (akár Led) a klasszikus formáktól a modernebb darabokig számos típusban kínálja Önnek a legideálisabb választást.

 

Különböző helyiségekbe különböző Globo mennyezeti lámpát választhat

Nem mindegy, hogy egy adott helyiség magas vagy alacsony belmagassággal rendelkezik, netán mutatósabb vagy visszafogottabb darabra volna szüksége. Függesztékkel vagy spotvilágítással szeretné a világítás kérdését megoldani. Vagy lambéria esetében gerendára szeretné a lámpát felhelyezni.

A Globo mennyezeti lámpák számos típust kínálnak, a Globo számára nincsenek szokatlan igények.

 

A Globo lámpák a helyiség funkciója alapján kínálnak megoldást

Az Önnek legideálisabb fényerő megválasztása a helyiségben folytatott tevékenységtől is függ. Nem mindegy, hogy egy hangulatosabb légkört árasztó hálószobai mennyezeti lámpára van szüksége, vagy a gyakori olvasásra használt nappaliba szánja azt. A Globo minden funkcióra kínál megoldást.

 

A különféle mennyezeti anyagok dilemmájára különböző súlyjellemzőket kínál

A mennyezeti lámpák választásában a mennyezet anyaga, ateherbírás kérdése nem elkerülhetetlen. Beton vagy gipszkarton? A Globo mennyezeti lámpák minden mennyezetanyaghoz különböző súlyjellemzőkkel kínálnak megoldást.

 

Az energiatakarékos Globo mennyezeti lámpákkal nem kell a villanyszámlákkal bajlódnia

A Globo mennyezeti lámpák LED-es típusai hosszabb élettartammal rendelkeznek és meglehetősen kis energiát igényelnek. Spóroljon velük a villanyszámlán!

 

A Globo mennyezeti lámpákkal hangulatot teremthet

Felejtse el a „csak funkcionális” helyiségeket! A tökéletes kikapcsolódás megteremtője a színek, az illatok és a fények harmonikus kombinációja. A különböző Globo mennyezeti lámpákkal hangulatot teremthet otthonában.

  

A Globo mennyezeti lámpák megfelelnek az összes lámpaválasztási szempontnak. Tekintse meg kínálatunkat, és könnyítse meg a Globo termékekkel a mennyezeti lámpák vásárlását!