00 Ft

Finom mintázatú lámpát keres? Éppen rátaláltKedveli az ázsiai luxuséttermek lámpáit? Amennyiben igen, a Globo portfóliójának legújabb terméke biztosan megszólítja majd. A Globo JASMINA remek társa lesz abban, hogy ázsiai ihletésű atmoszférát varázsoljon otthonába, vagy irodájába.

 


 

Több stílusból választhat

 

A Globo JASMINA nem csupán mintázott üveg és ,,emeletes lámpa“. Érzések kifejezése, érzések, melyekkel Ázsia felé veszi az irányt. Önön múlik, melyiket választja, a modern, vagy inkább finom retro stílust. Ami biztos, hogy a Globo márkából választani tud majd. Kisebb, nagyobb mennyezeti lámpák állnak szolgálatára.

 

 


 

Milyen helyiségekbe illenek a Globo JASMINA lámpák?

 

A Globo JASMINA lámpák leginkább konyhákban, ebédlőkben, vagy fürdőszobákban mutatnak jól. Természetesen most az üveges fajtáról beszélünk, amely helytakarékos, így a kisebb helyiségekben is jól mutat. Olyan légkört teremt, amelyet nemrég Vietnam, vagy Kína területein kereshetett.

 

Bármelyik Globo JASMINA lámpát válassza is, nem nyúl mellé, a fontos az, hogy biztos legyen a döntésében, abban, hogy ezt a stílust szeretné otthonába.

 

 

 

Miért válasszuk a Globo lámpákat?

 A Globo lámpák egyediek, minőségiek és a kivitelezésük is páratlan. Tervezésükkör a mérnökök nagy figyelmet szentelnek arra, hogy hosszú életű terméket gyárstanak, hogy ne kelljen félévente újat vásárolnia. A Globo egyszerűen hosszútávra szól. Ön is a Jasmina-t választja?