00 Ft

Fürdőszobai lámpák – újdonságok az Eglotól

Fürdőszoba az otthonunk egyik fontos helysége, ezért a megvilágítása nem elhanyagolható. A megfelelő lámpa kiválasztását nem lehet elhamarkodni, jól meg kell fontolnunk, hisz az összes napunk itt kezdődik és végződik.

PADELLA1 egy modern LED lámpa, amely kitűnő megvilágítást és esztétikus hatást nyújt. Számára a legmegfelelőbb hely a tükör fölött van. Kiválóan megvilágítja az Ön arcát a reggeli siettségben, hogy másokat lehengerlő sminket varázsoljon minél gyorsabban és tökéletesebben. Ám a tükör jó megvilágítása nem csak a hölgyeknek előnyös, hanem a férfiaknak is, hogy ügyesen simára borotválkozzanak. 1700 lm erősségű fényt ad. IP44 -es védettséggel ellátot lámpa, acél kivitelezésben kapható. Hossza 780 mm, szélessége 40mm, maximum 14W fogyasztása van. Kínálatunkban megtalálja a 96066 cikkszám alatt, illetve kisebb méretben is kapható, mely a 96065.


TIMOTEO spotlámpa eleganciája nem csak a külsejében, hanem a ragyogásában is megmutatkozik. A fénylő króm és az üveg kombinációjegyéni hatást nyújt. Acél kivitelezésben ez a G9-es foglalattal ellátott fali spotlámpa a 95945 kód alatt megtalálható weboldalunkon. A lámpa hossza 90 mm magassága 165 mm. IP44-es végettség óvja  a lámpatestet a kedvezőtlen külső hatásoktól, mint a gőz és nedvesség. Ezen kívül ide tartozik még a kettes illetve a hármas spotlámpa, melyeket 95946 és 95947 termékcikk alatt találják meg.  

 

Eglo az új LED mennyezeti  lámpáival nemrég debütált a piacon, szóval ne hagyja figyelmen kívül a FUEVA1 lámpacsaládot! Kör és négyzet alakú formákban megtalálhatók 96058-as és 96059-es cikkszám alatt. A mennyezeti lámpák krómos szegéllyel vannak ellátva, melyek 3000 K meleg fényű, tiszta hatást nyújtanak modern fürdőszobájának. 96059-es termék mérete: 300mm x 300mm, 22W maximális teljesítményű  beépített LED égőt tartalmaz. 96058-as mennyezeti lámpa átmérője 300mm, úgyszintén 22 W teljesítményű és IP - 44 védettséggel.


LED-es lámpáknak van a legnagyobb jövőjük! Főképp gazdasági szempontból hasznosak. Megadják  fürdőszobájának óriási fényességét, nagyobb intenzitással világítanak, mint a közönséges izzóval ellátott lámpák.

Eglo fürdőszobai lámpák speciális lámpák, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak. Ügyeljen arra, hogy a fürdőszobában megfelelő világítása legyen! Nem elégendő a központi megvilágítás, hanem a kiegészítő iskulcsfontosságú, hogy kihangsúlyozzák és kiterjesszék a kiváló fényt az Ön számára