00 Ft

Globo mennyezeti lámpa - Otthona megoldása

Mennyezeti lámpa vásárlása van épp soron?  A „lámpavadászat” során a stílusos, helyiség berendezéseivel harmonizáló és az élettér igényeihez szabott világítást megvalósító darabokat keresi. Melyek akár az enteriőr figyelemre méltó díszeként feldobják otthonát. De nem tudja, hogy melyik típus lenne a leginkább megfelelő?

Nem csoda, hogy a széles piaci kínálatnak köszönhetően tanácstalanul áll a méretek, a színek és formák kavalkádja előtt. Keresse a Globo mennyezeti lámpákat, mert számos funkcionális és hangulatteremtési elvárásnak megfelelnek! Miért jár jól velük?

 

Egy designos csillár vagy lámpatest a kifinomult eleganciát és az exkluzivitást fejezheti ki.A természetes fényviszonyok mellett pedig nem vitatható, hogy szükség van mesterséges világításra is egy otthonban. Míg egy kisebb helyiséget esetleg egy állólámpa is képes bevilágítani, nagyobb helyiségekbe viszont több különálló mennyezeti lámpa vásárlása a javasolt.

Ezért a mennyezeti lámpa olyan lámpatípus, mely az Ön otthonából sem hiányozhat. Ráadásul ma már a minőségi termékek a funkciónak való maximális megfelelés mellett,tökéletesen illeszkednek a helyiségek stílusához is.

Lámpavásárlás során a mennyezeti lámpa semmiképp sem maradhat ki, ez nem vitás…

 

Mennyezeti lámpát, de milyet?

Legyen mutatós vagy inkább a visszafogott darabok fognak bejönni? És milyen típust válasszon a fürdőbe, a nappaliba vagy a hálószobába?

Legyen hangsúlyos, vagy szinte észre sem vehető példányt válasszon?

 

Mennyezeti lámpa vásárlása során számos, egymást váltó kérdések jönnek fel Önben is?A döntés meghozatala előtt több tényezőt célszerű figyelembe venni.  Ugyanis manapság már a megfelelő világítás megválasztásával otthona hangulatteremtésének is alapot adhat. 

 

Hogyan válasszon mennyezeti lámpát?

Tekintsen fel a mennyezetre! Majd nézzen körül a helyiségben, melybe szánja a választandó lámpát! E két gyors pillantással rögtön választ kaphat a kérdésére.

Na de mégis hogyan?

Biztosan az elképzelései között van már az adott helyiség, esetleg a nappali megvilágítása;és kiválasztotta már az Ön számára legszebb mennyezeti lámpát. Azonban a megfelelő mennyezeti lámpa kiválasztásának sikere nagyban függ a mennyezet anyagától és szerkezetétől és a helyiség funkciójától is! Ugye Ön sem hagyja figyelmen kívül mindezeket?

 

Hogyan segítenek ebben a Globo mennyezeti lámpák?

 

A Globo mennyezeti lámpák előnyei

  • Többféle típusban és fajtában kaphatóak

A Globo mennyezeti lámpák számos foglalattal, anyagtípussal, dekorral és különböző súlyjellemzőkkel kaphatóak. A közkedvelt LED technológiát sem kell nélkülöznie a Globo lámpákkal. Számos LED típus kapható belőlük.

A klasszikus formáktól a modernebb, friss sziluettet adó darabokig és modern stílusú függesztékekig számos típusban kínálja Önnek a legideálisabb választást.

 

  • Helyiségenként eltérő típusokat kínálnak

Mutatósabb darabokat keres a hálóba vagy a nappaliba? Nagyobb belmagasságnak köszönhetően a magasból belógó csillárok is szóba jöhetnek? Vagy lambéria esetében gerendára függesztett mennyezeti lámpát keres? Netán a konyhába mutatna jól egy függeszték vagy spotvilágítás?

A Globo mennyezeti lámpák az egyes helyiségekben igényelt fénymennyiség alapján számos típust kínálnak.

„Egész nap ott tartózkodik vagy csak heti kétszer téved arra?”

A helyiség funkciója és a mindennapokban betöltött szerepe alapján válassza az Önnek legideálisabb fényerőt nyújtó Globo mennyezeti lámpát!

A hálószobában rendkívül nyugtató és hangulatos légkört teremthet egy látványos csillár. Habár funkciót tekintve egy kisebb állólámpával is beérhetné, mégis a szoba hangulatát alapvetően meghatározhatja egy csillár segítségével. Így nem érdemes lemondani róla!

 

  • Különböző súlyjellemzők – Különféle mennyezeti anyaghoz!

A mennyezeti lámpák választásában „van beleszólása” a mennyezet anyagának is. A teherbírás kérdését illetően a lámpa súlyát is érdemes figyelembe venni.

A betonból készült födém például bírja a terhelést. Így egy szép termetes és súlyos mennyezeti lámpa, kristálycsillár is felszerelhető rá az Ön stílusának megfelelően. Sőt betonfödém esetében a csillárok alkalmasabb választásnak bizonyulhatnak, mint ebben az esetben a sok bontást és munkát igénylő beépíthető lámpák vásárlása.

Azonban ez utóbbiakgipszkarton álmennyezet esetében ideálisak. A Globo mennyezeti lámpák minden mennyezetanyaghoz kaphatóak, különböző súlyjellemzőkkel!

 

  • Különböző mennyezeti szerkezethez kaphatóak!

Nagy belmagasság vagy galéria esetében a magasból belógatott csillárok, mennyezeti lámpák a legideálisabb választások. Gerendázat vagy lambéria esetében pedig a mennyezetre vagy a gerendára függesztett nagyobb fényszórású lámpa is jól mutathat.

A különböző Globo mennyezeti lámpák bármely mennyezeti szerkezetnél megállják a helyüket.

  • Energiatakarékosságban is otthon vannak

A Globo mennyezeti lámpák LED-es változatai hosszabb élettartammal rendelkeznek. Kis energiát igényelnek, valamint hatékony és tartós fényforrást biztosítanak. Melegebb vagy akár hűvösebb fényáradat is biztosítható velük.

 

  • Hangulatot teremtenek – Otthon a lakberendezésben

Az Ön nappalija, vagy hálója „csak” funkcionális? Nem tudja, miről marad le!

A tökéletes kikapcsolódáshoz a színek, az illatok és természetesen a fények is nagyban hozzájárulnak. A megfelelő fényerejű Globo mennyezeti lámpával varázslatos hangulatot teremthet! A fény óriási lakberendezési jelentőséggel bír. Kár volna kihagyni!

 

Globo, mint márka - Mit kell tudnia róla?

Az osztrák székhelyű GLOBO HandelsGmBH ma az egyik vezető világítástechnikai kereskedelme. 1998 óta van a piacon, és azóta arra törekszik, hogy évről évre minél dekoratívabb és minél gazdaságosabb üzemeltetést biztosító lámpatesteket tervezzena felhasználóknak… így Önnek is!

 

Mi jellemzi a Globo termékeket?

Harmonikus, egyedi és esztétikus megjelenésükről híresek, mely mellett sokféle igényt kielégítenek a maximális funkcionalitásukkal. Az egyszerűbb, hagyományosabb világítótestek; a minimál stílus LED függesztékek és a kristálykombinációk egyaránt megtalálhatóak náluk.

 

Vajon megbízhatóak?

A Globo termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági követelményeknek is. Minden Globo termék rendelkezik érvényes CE jelöléssel, mely a szigorú európai szabványok betartására ad garanciát. Minden termékükre érvényes a 2 év működési garancia.

A Globo termékek folyamatos, szigorú minőségellenőrzésnek vannak kitéve:a gyártási folyamat során az európai QA csapatakísérivégig a termékeket, így a gyártási folyamat során a lámpák szigorú minőségi vizsgáknak és teszteknek vannak alávetve.

 

Ne feledje!

A mennyezeti lámpák kombinálása fali lámpákkal, állólámpákkal stílusos megoldást nyújthatnak. Így a választáskor ezekről se feledkezzen meg!

 

A mennyezeti lámpa kiválasztásakor ne csak az elképzeléseire hagyatkozzon! A Globo mennyezeti lámpák megfelelnek az összes lámpaválasztási szempontnak. A Globo mennyezeti lámpákkal kiváló minőséget kap megfizethető árakon!

Tekintse meg kínálatunkat!