00 Ft

Ha a modern dizájn kedvelője, ezek az égők teljesítik az elvárást

Fehér mennyezeti lámpát keres, amely teljesíti a modern elvárásokat az Ön otthonában, vagy éppen irodájában? Ha eddig így tett, ne folytassa a keresést. Megtaláltuk ugyanis Ön helyett. Az ausztriai Eglo lámpagyártó cég készített egy olyan sorozatot, amely szószerint hipermodern és semmilyen intergalaktikus környezetben nem veszik el.


Mivel tűnik ki az Eglo Ono lámpa?

 

Az Eglo Ono lámpa beépített LED égőkkel rendelkezik, szép kiegészítője minden modern hangulatú térnek. Tiszta és fehér dizájnjának köszönhetően nem hívják fel a figyelmet magukra, inkább a helyiséget egészítik ki. Hozzáadott értékként foghatő fel biztonsági kamera-szerű kinézete, amely az esetleges betörést is megakadályozhatja. J


Ahogy említettük, az Eglo márka Ausztriából származik, amely biztosítja a feltétlen minőséget minden körülmények között. A cég kezdete 1969-re nyúlik vissza, ekkor kezdődött a világ egyik legminőségibb lámpáinak gyártása. Az Eglo lámpákat ugyanis nem csak Európa szerte, de a világ más tájain is megtalálja, ahol a vásárlók az ellenállósságuk és dizájnjuk miatt dicsérik leginkább.

Takarékos, mégis szépít

 

Azon kívül, hogy az Eglo Ono egy egyedi stílusú csodaszép lámpa, megtakarítja a nehezen szerzett anyagiakat is. Az A++ energiacsoportba tartozik, ezzel biztosítva az energiatakarékosságot. Mi jobbat kívánhatnánk attól, hogy valami szép és praktikus is legyen egyben? Az Eglo Ono-t fekete színben is megtalálja.

Miért éppen az Eglo márka?

 

Az Eglo-t akkor válassza, ha valóban minőségi, takarékos lámpát keres a legelérhetőbb áron. Az Eglo ugyanis a legigényesebb vásárló elvárásait is teljesíti és azok elvárásait is, akik nem szeretnének a lámpákra vagyonokat költeni. A legjobb árakat az eLampa.hu  e-shopon találhatja.