00 Ft

Ha azt mondjuk dizájn, akkor az a Globo LOMMYLátott már valaha pókszerű lámpát? Amennyiben nem, ebben a cikkben bemutatunk Önnek egyet.  A Globo ugyanis egy igazán szép termékkel készült, a Globo LOMMY néven.  Maximális kidolgozottság és egyediség sok fajtában és típusban.

 


Mivel tűnnek ki a Globo LOMMY lámpák?

 

Extravagáns, elegáns és egyáltalán nem hagyományos – ezek a Globo LOMMY lámpák. Egyediségük nem csupán a színbeli kivitelezésben rejlik, ami szintén említésre méltó, hanem a formabeli és alapanyagbeli kivitelezésben is. Fekete fém és arany elemek … Hmm, ez úgy hangzik, mint egy nagyon modern beltér.

 

A Globo LOMMY-t úgy tervezték, hogy képes legyen különleges légkört teremteni, nem csupán egy, de többféle helyiségben is. A kínálatban ugyanis nem csupán fali, hanem mennyezeti, vagy asztali lámpát, vagy éppen állólámpát is talál.  Ezen lámpákkal igazán különleges légkör teremtődhet.

 


 

Lámpát és egyben kiegészítőt is keres?

Ha igen, jó helyen van a Globo márkánál, a  Globo LOMMY lámpák ugyanis a gyakorlati hasznukon túl remek kiegészítőként is funkcionálnak. Rokonai, barátai biztosan díjazzák majd a lámpákat.

 

A Globo LOMMY lámpák különleges lágkört képesek varázsolni igazán erős fénnyel. A lámpák teljesítménye közel 60 Watt, ennek köszönhetően igazán nagy helyiségeket is be tud világítani, ezzel a produktivitásához s hozzájárul.

 

Válassza a Globo márka termékeit, hogy otthonában különleges légkör legyen.