00 Ft

Ismeri a smart otthonokat és smart égőket?

Ismeri a smart otthonokat és smart égőket? Ha nem, ideje őket megismerni

 

Szivesen ruházná fel otthonát elsősztályú, minőségi smart égőkkel? Ha otthonából smart otthont  varázsolna, komolyan számításba kell vennie, hogy az izzókból is a smart verziót válassza. A mai cikkben elmondunk ezt-azt az előnyeikről és arról, milyen pluszt is hozhatnak az Ön életébe.

 


Miért lenne jó az otthonában smart izzó?

 

A smart izzók elsőosztályú termékek, amelyek fő célja az, hogy akár a telefonjáról irányíthassa a fel- és lekapcsolást. Egy mobil applikáció segítségével működtethetők  Wi-Fi vagy Bluetooth jelen keresztül. Ezeket a smart égőket saját applikációjáról irányíthatja, sőt, akár több funkciót is egyszerre. 

 

  

 

Milyen funkciókkal rendelkeznek ezek az égők?

 

A smart izzók elsőosztályú funkciókkal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem csupán fel- és lekapcsolhatja egyetlen gombnyomással, hanem a fény színét, árnyalatát is képes változtatni. 16 millió színárnyalatból válogathat kedvére, ami úgy gondoljuk, még egy ,,színmániásnak‘‘ is elegendő.

 

Természetes a kényelmes irányíthatóság a Google Assistant segítségével, vagy az Alexy-ével az Amazontól, amit a mai kor kényelme biztosít. Ennek köszönhetően nem csupán otthonról irányíthatja lámpáit, hanem távolról is, anélkül, hogy személyesen jelen lenne.

Ilyen égőkkel készültünk Önnek, az áruk 3000forinttól kezdődik, cserébe bármilyen kompatibilis lámpatestbe illeszthetők. Használja ki elsőosztályú izzóinkat, szivesen és gondosan elkészítjük rendelését, anélkül, hogy kár keletkezne rajta. Elég meglátogatni a www.elampa.hu oldalt, és a kosárba is helyezheti a termékeket.