00 Ft

Kanlux Arel lámpák: A downlight új generációja? 

A Kanlux Arel lámpák egyedi LED technológiát használnak, amelyek lehetővé teszik, hogy otthona, vagy irodája a legkisebb elemet is bevilágítsák. Kipróbálta már valaha, hogyan működik egy downlightnak nevezett lámpa? Amennyiben nem, ideje ezen változtatni. A Kanlux elsőosztályú márka az új lámpáit kínálja próbára.

 Miért válasszák  a Kanlux  downlight lámpáját?

A Kanlux downlight lámpák a minimalizmus jegyében születtek, ezért nem rendelkeznek kerettel, valójában szinte láthatatlanok, amíg fel nem akasztják őket. AZ IP 65 / 20-as védelem lehetővé teszi, hogy ezek az elsőosztályú lámpák bármilyen helyiségben elhelyezhetők legyenek. Az elsőosztályú megvilágítással igazán különlegessé teszik a teret.

A downlight lámpák különlegessége, hogy saját maguk alatt szórják a fényt. Az egyedi minimalista  tervezés ezen felül olyan ötletes, hogy biztosan első látásra rabul ejti. 9 mm-es vastagsággal büszkélkednek, ami a piac legvékonyabbika.


 

A Kanlux Arel lámpák elvarázsolják hosszú életükkel is

A LED technológia nem csak a lámpa, de az égő hosszú életét is biztosítja, így nem kell gyakorta cserélnie.

Családja megköszöni majd, ha a  Kanlux Arel lámpákat választja, mert így pénztárcája nem csupán megspórol néhány forintot, de a számla is kevesebbet mutat majd. Az elampa.hu webshopunkon ezeket a lámpákat különböző formában vásárolhatja meg. Így igényeinek megfelelően választhat szögletes, vagy köralakú lámpát.