00 Ft

Kanlux beépíthető süllyesztett lámpa

Új perspektíva a beltérnek

Szórt fényű vagy fókuszált (spot) világítást szeretne kialakítani akár nagyobb helyiségben is, de a csillárok és lámpatestek dzsungelében nem találja az igazit? Vagy esetleg az otthonát szeretné a hétköznapi szürkeségéből kiemelni, egyes bútorokat vagy zugokat szeretne fókuszba helyezni? A beépíthető süllyesztett Kanlux lámpákkal otthonát vagy üzlethelyiségét varázsolhatja egyedivé, az általa nyert különleges fényhatás új perspektívákat kölcsönözhet a beltérnek!

 

Egy klasszul kialakított világítás mindig kihangsúlyoz egy légkört, tágasabbá tesz egy teret vagy egyedi hangulattal ajándékozza meg azt.

Viszont lámpatestből és csillárból is annyi, mint égen a csillag. Ráadásul oda van a hangulatvilágításért is. És nem tudja, miként oldja meg, hogy minden vágya teljesüljön?

 

Csillárok és lámpatestek - Nem találja az igazit

Az egyik túl nagy, a másik túl kerek, a harmadik pedig - úgy véli - a tervező ízlésficamáról árulkodik. Ön azok közé tartozik, akiket nem nagyon fognak meg a lámpatestek és csillárok? Vagy nem tudja, mégis mennyit és milyet vásároljon ezekből, hisz bár szórt fényű megvilágításra vágyik. De a lámpa mindeközben legyen exkluzív megjelenésű és gazdaságos megoldást is biztosítson.

 

…és ne csak fényt adjon!

És ha már erről van szó, akkor egy kis hangulatvilágításhoz is hozzájáruljon? Hisz egy irodarész vagy a kedvenc, olvasásra használt sarok a számos könyvespolccal megérdemelne egy kis hangulatvilágítást akár a bútorlapokba épített lámpáknak köszönhetően?

 

Netán nem is otthonába, hanem üzlethelyiségébe keresi a megfelelő világítást?

Olyan termékre vágyik, mely diszkréten megbújik a mennyezetben, nem vonja el a figyelmet a termékről, de jól illeszkedik minimál és a modern terekbe is. Esetleg szórt fényű és spot kivitelben is kapható. Erre volna szüksége?

A Kanlux beépíthető süllyesztet lámpákat az Ön igényeihez szabták. Miért válassza ezt a megoldást?

 

Beépíthető lámpák – Milyen előnyöket rejtenek?

Hangsúlyoznak

 • Kiemelhetnek egyes tárgyakat, bútorokat, zugokat a terekben!

Amennyiben beépíthető lámpákat szerelbizonyos tárgyak, zugok fölé egy helyiségben -melyeket szeretne kiemelni -, azok világítása révén érdeklődést keltő hatást nyerhet.

 • A beépíthető lámpák bútorok megvilágítására vagy pultvilágításnak is ideálisak.
 • Egyes helyiségekben alkalmazva kihangsúlyozhatják a lakásrész báját, és kiemelhetik azt a hétköznapi szürkeségéből.

Számos helyre beépíthetőek

 • A beépíthető lámpák normál mennyezetre és álmennyezetbe is egyaránt beépíthetőek.
 • Mennyezeti fényforrást, közvetlen fővilágítást képesek adni 230V-ról!
 • A beépíthető lámpákat akár gipszkarton lapba, bútorlapba vagy polisztirol díszlécbe is beépítheti. Így könnyedén hangulatossá tehet egy szobabelsőt. Lakberendezési kiegészítőként is használhatja őket.

Szórt és fókuszált fényt is képesek adni

 • A beépíthető süllyesztett lámpák lehetnek szórt fényű vagy spot (fókuszált) kialakításúak is. A fókuszált fényű süllyesztett lámpák pedig különböző szögben kibillenthető formában is kaphatóak. Így akár egy bizonyos „pontra” is terelhetik a fényt a beltérben.

Vitathatatlan előnyökkel rendelkeznek

 • A beépíthető lámpák elvitathatatlan előnye a meglehetősen kis méretük.
 • Használatukhozsemmilyen további foglalat, adapter nem szükséges.
 • A fényforrások nem melegednek!
 • Gazdaságosabbá teszik a szórt fényű fővilágítás kialakítását, mindeközben exkluzív megjelenést kölcsönöznek a térnek.

Megkímélik Önt számos macerás tevékenységtől

 • Ha a beépíthető lámpák mellett dönt, nem kell órákat töltenie a különböző csillárok és lámpatestek választékának átbogarászásával. És vitázni a család többi tagjával az ízlésbeli különbözőségek miatt. 
 • Nem fog szívinfarktust kapni, ha a gyerekek odabent labdáznak. És nem kell egy óvatlan mozdulatnak hála új csillárt venni a nappaliba! 
 • Csillárok és lámpatestek híján, a portalanítás során pedig nem kell a lámpaburokra ült vastag porréteggel sem bajlódnia!

Természetes fény a beépíthető süllyesztet lámpákkal

A Kanlux beépíthető süllyesztett lámpái dekorációs kellékként is megállják a helyüket egy helyiségben! A süllyesztett lámpatestektiszta és árnyékmentes fényt adnak még a fürdőszobában is, a tükörnél végzett feladatokhoz.

A beépíthető kültéri süllyesztett lámpákkal a biztonságos tájékozódás és a házszám-megvilágítás is lehetővé tehető, valamint az ajtók és pincelejáró megvilágítása is. Mindemellett hangulatos fényeket biztosítanak és kiemelhetik a kert fontosabb részletét. Energiatakarékos,talajba beépített kivitelükkel megvilágíthatja a kerti ösvényeket, utakat.

 

Kinek ajánljuk?

 • Annak, aki a fővilágításon kívüldekorációs világításra is vágyik, melynek elsődleges célja a hangulatkeltés. 
 • Aki nem szeretné, hogy lámpatestek és csillárok lógjanak le a mennyezetről, és azok portalanításáról sem szeretne időnként gondoskodni! 
 • Vagy szeretne egy könyvespolcot, pultot, tároló szekrényt, a személyes kincseket kiemelt megvilágításban részesíteni. 
 • Esetleg szeretné egy helyiség különleges részleteit hangsúlyozni! A kertet hangulatosabbá tenni! 
 • Annak, aki egy tárgyalóterem, irodahelyiség vagy nagyobb konferenciaterem világítását szeretne stílusosan és gazdaságosan megoldani! 
 • Vagy aki üzlethelyiségében a termékek megvilágítása révén szeretné vonzóbbá tenni a kínálatot. Üzletvilágítás területén keresi a tökéletes megoldást!

 

„Ok. De úgy hallottam sokat fogyasztanak!”

Ön is találkozott már ezzel az állítással?

Jó hírünk, hogy ma már hála az energiatakarékos LED lámpáknak ezzel sem kell számolnia! Sőt energiatakarékos lámpák használatával szórt fényű megvilágítás leggazdaságosabb kivitelezését valósíthatja meg velük. Így nem kell választania a szép és fenntartható világítás között. Mindkettő egyszerre megvalósulhat.

 

Kanlux beépíthető süllyesztett lámpák – Mit kell tudni róluk?

Kanlux márkájú termékek ma már nem csak Lengyelországban, hanem egész Európában ismertek.

A sokszor merész, de minimalista Kanlux beépíthető süllyesztett lámpák lélegzetelállító megjelenésükkel lehetővé teszik a tökéletes megvilágítást és a kívánt hangulat megteremtését is.

Legyen szó egy üzlethelyiség, termék vagy egy helyiség kedvenc részének, esetleg a konyhapult megvilágításának a feladatáról, a Kanlux beépíthető lámpákkal tökéletes hangulatot teremthet és megfelelő fényt biztosíthat.  Mindeközben persze a hobbijának, vagy a munkájának is hódolhat.

 

Tekintse meg széles választékunkat! És döntsön a hangulatos otthon és üzlet mellett még ma!