00 Ft

Kanlux Bonis pontlámpák: Nem feltűnő megoldás, hogyan villanyozza fel otthonát


Kanlux Bonis pontlámpák: Nem feltűnő megoldás, hogyan villanyozza fel otthonát

A pontlámpákat mindenki kedveli – nincs az ellenkezőjére ok. Szerények, jó teljesítményűek, ha megfelelő márkát választ, mint amilyen a Kanlux is, és rendkívül minőségiek. Az eLampa.hu oldalon lévő  Kanlux modern modellek ezen felül még takarékosak is.

 


Miért válasszuk a Kanlux Bonis pontlámpákat? 


Az új Kanlux Bonis sorozat kivitelezésekor figyeltek arra, hogy azok ne fessenek túl ,,meztelenül“. Annak ellenére, hogy tartották magukat a minimalizmus jegyeihez, a vendégeken kívül Önt is megörvendeztetik, akárhányszor rájuk pillant.  Kanlux Bonis lámpákat 4 verzióban kínáljuk Önnek, két gömbölyű és két szögletes alakban. Minden otthonba, cégbe találhat így megfelelőt.


Alumíniumból készültek, amely híres a teherbírásáról. Semmilyen műanyag, amely besárgulhat (fehér keret esetén), vagy épp az ellenkezője, megfeketedhet. 


 Milyen helyiségekbe illenek a Kanlux Bonis lámpák? 


Folyosók, ebédlők, előszobák, de fürdőszobák falain is parádézhatnak az új Kanlux Bonis lámpák. Ezek a helyiségek a lámpák helytakarékosságából profitálnak leginkább, ugyanis sokszor nem tudatosítjuk, hogy egy egyszerű lámpa is mennyi helyet foglalhat el, nem beszélve arról, ha az ember közel két méteres.

A Kanlux Boris lámpák azon kívül, hogy két alakban is megtalálhatók, kinézetük alapján is választhatók. Két króm bevonatú és két fehér között dönthet. Tehát ha inkább modern ihletésű otthona van, amely a króm bevonatúért kiált, vagy a skandináv stílus kedvelője, mindkét esetben megtalálja az Önnek valót. J