00 Ft

Kanlux Dromi lámpák: mit szól a földönkívüli dizájnhoz? 

Kedveli a futurisztikus stílust, elemeket? Amennyiben igen, jó helyen van. Az elampa.hu e-shopunkban új, exkluzív kínálattal készültünk Önnek a  Kanlux gyártótól. A Kanlux Dromi lámpák elhozzák otthonába a Star Trek szelét, amitől a jövőben érezheti magát.

 


Mivel tűnnek ki a Kanlux Dromi  lámpák?

 

Az innovatív  Kanlux Dromi egyedi LED technológiával karöltve világítának, ennek köszönhetően takarékosak és szép fénnyel világítanak. Ezen modellek állítható fejekkel rendelkeznek és szép fehér fénnyel világítanak. A Kanlux Dromi lámpák igazán egyedi tervezésűek, széleskörű használatuk pedig előfeltételezi, hogy az egyik kedvenc kiegészítői lesznek majd.

 

A Kanlux Dromi teljesítménye relatívan magas és képesek bevilágítani külterét is, ha éppen oda helyezi. Elsőosztályú alumíniumból készültek, ami csak növeli élettartamukat.

 

Nem kell tartania attól, hogy ezek a lámpák nem bírnának ki sokat. Egyszerűen csak felszereli és addig működnek, amíg az égő ki nem ég. Viszont ez sem sűrűn fordul majd elő a LED technológiának köszönhetően.

A  Kanlux Dromi lámpák sokféle variációban léteznek

 

Kanlux Dromi lámpák sokféle variációban léteznek, csakis Önön múlik, hogy két fajta magassággal gyártót állólámpát választ, aszerint, hova szeretné elhelyezni, vagy mennyezeti lámpát.

Válasszon egyedi csehszlovák Kanlux lámpát. A Kanlux Dromi lámpák elsőosztályú kivitelezésüknek köszönhetően sokáig szolgálják majd otthona teraszát, erkélyét, vagy éppen a kertet.