00 Ft

Kanlux Sanvi mennyezeti lámpák: ideális megoldás (nem csak) fürdőszobákba

A fürdőszoba az a hely, ahol leginkább reggel és este zajlik az élet, tehát abban az időszakban, amikor nagyon elkél a világítás. Ezen felül, ha fürdőszobájában nincs ablak, valóban erős megvilágítás szükséges, hogy jobban lássa magát a tükörben. A  gyártó éppen ezért kifejlesztette és legyártotta a Kanlux Sanvi sorozatot, amely láttatni engedi azt is, amit nem is annyira szeretett volna. 


A láthatatlan erő

 

Valóban nem feltűnő, de erős lámpákról beszélünk. Az akár 21 Wattos teljesítményen felül a Kanlux Sanvi sorozat IP44-es ellenállási bizonyítvánnyal is rendelkezik, amiért is illenek a nedves, barátságtalan fürdőszobákba. A minimalistákat megörvendezteti, hogy LED technológiás beépített lámpákról van szó. Acéllemez és műanyag kombinációjából jöttek létre, így biztosított az ellenállóságuk minden körülmények között.


Mit jelent a LED technológia az Ön számára?

 


Elsősorban alacsonyabb energiaköltséget, az égő hosszabb életét, továbbá a LED égők cserélésével járó költségek csökkenését.

Búcsút mondhat tehát a havi égővásárlásnak a hobbiboltban – a legolcsóbb pótégőket megtalálja az eLampa.hu  e-shopon.


Milyen lámpamárka a Kanlux?

 

A Kanlux egyike a legismertebb márkáknak a cseh és szlovák piacon. Azon felül, hogy professzionális gyártó közel 20 éves gyakorlattal (1999-től), egy olyan kivitelezőről beszélünk, amely ügyesen megtervezett lámpákat gyárt érdekes stílussal. A lámpákon kívül egyéb alkatrészeket is gyártanak, amelyek az elektromos világba tartoznak.


Kanlux Sanvi lámpák akár Önnek is

 

Ha azt kérdezi, kinek felelnek meg a Kanlux Sanvi lámpák, a válasz ,,bárkinek“, tehát Önnek is. Fürdőszobájába kellemes légkört varázsol, mindezt minimális vásárlási és karbantartási költségből. Ne foglalkozzon felesleges dolgokkal, biztosítson be problémamentes Kanlux Sanvi lámpákat. A lámpákhoz vásárolhatók még speciális dizájn keretek és egyedülálló lámpák, amelyek több variációban elérhetők.