00 Ft

Kanlux Terra: a lámpa, amely a természetet juttatja eszébe
A Terra olaszul (és latinul) annyit jelen föld. Éppen ebben a szellemben alkották meg ezeket a minimalisztikus lámpákat a Kanlux mérnökei. Az új Kanlux Terra lámpák, melyeket csak most helyeztünk kínálatba az eLampa.hu e-shopon, készen állnak arra, hogy nemes egyszerűséggel szépítsenek minden környezetet, amelyben a természeti elemek dominálnak.Miért jó választás a Kanlux Terra lámpa?

Az innovatív karakterű, beszédes nevű Terra lámpák teljesen beolvadnak a környezetbe. Mivel beépített lámpákról van szó, amelyek szinte eggyé válnak a fallal, ezért nem feltűnőek, mégis rendkívül jó szolgálatot tesznek, ahogy azt a Kanlux-nál már megszokhattuk. Ha egyszerűséget, de magas teljesítményt is keres egyben, a Kanlux Terra lámpák az Önnek valók.

 


A Kanlux a vezető lámpa márka  a magyar  piacon

A Kanlux a magyar piac ,,régi játékosa“. Ezen márka lámpái a legigényesebb energetikai normákat teljesítik, valamint kitűnnek a takarékosságukkal is. És ez még nem minden! A gyártáshoz a Kanlux minőségi alapanyagokat használ, melyek igényes teszteken mennek át. Ez annyit jelent, hogy a Kanlux lámpák nem csak hosszú életűek, hanem jó szolgálatot is tesznek, mindezt úgy, hogy nem terhelik az Ön pénztárcáját.

A Kanlux Terra lámpák a hagyományos világító funkciójukon kívül még esztétikumukkal is hozzájárulnak a környezet szebbé varázsolásához. Képzelje csak el őket folyosóján – ez ám a parádé.  Mindegyik Kanlux Terra lámpát a legalacsonyabb áron találja meg az eLampa.hu  e-shopunkon, amiben benne van az exkluzív ügyfélszolgálat, amellyel Önnek készültünk.

Mindegyik lámpa LED technológiával felszerelt, ami további megtakarításokkal jár, hiszen másra is költheti a pénzét, mint az energetikára.