00 Ft

Kedveli a modern kültereket? A Kanlux lámpák illenek a képbe

Elégedett otthona kinti környezetével, ám mégis egy kis hiányérzete van? Fontos, hogy  minden részlet tökéletes legyen. Hallott már a csehszlovák lámpagyártó cég, a Kanlux kinti lámpasorozatáról, a Stono-ról? Ezek biztosan remek légkört teremtenek majd. 


Amikor a kertjébe hullik a Hold

Ahogy az a Kanlux-nál megszokott, ebben az esetben is tökéletes dizájnélményt nyújt, mivel a Stono lámpa könnyen összetéveszthető egy felhők közül lehullott meteorittal, vagy magával a Holddal.

A villának köszönhetően az időjárási viszontagságok miatt sem kell aggódnia a lámpa miatt, vagy biztonsági okokból is a földbe szúrható. Könnyű műanyagból készültek, az égő pedig a lámpa közepében van elhelyezve tökéletesen megvilágítva így az egész golyóbist, ezzel a tulajdonságával remek légkört varázsol az esti kintléteknél.

Könnyű, praktikus és légkörteremtő akár bent is


A Stono lámpák négyféle nagyságban elérhetőek. A könnyebb, kényelmesebb felszerelhetőség és a lámpákkal való manipuláció érdekében a kábelek hossza három méter. Ennek köszönhetően kinti környezetét is úgy alakíthatja, ahogyan csak szeretné.

A 25 Wattos teljesítmény azoknak felel meg, akik előnyben részesítik a nem hivalkodó, erőszakos fényeket, inkább a hangulatos megvilágítást. Emiatt nem munkavégzésre felelnek meg, éppen ellenkezőleg, a pihenésben segítenek. Felejthetetlen kivitelezésüknek köszönhetően belterekbe is illenek. Sok vásárlónk a gyerekszoba hangulatát alapozza meg a segítségükkel.

Válasszon lámpát a európa piac vezető gyártóinak műhelyéből. Elsőosztályú terméket kaphat. A Kanluxszal megéri üzletelni.