00 Ft

Kedveli a pókokat? Vásároljon Searchlight Squiggle lámpátMiért szól a cím pókokról, mikor ez egy lámpákról szóló cikk? Egyszerűen mert nagyon hajaznak kinézetben a pókokra. A Searchlight Squiggle lámpák egyediek, minőségiek és nem utolsó sorban indusztriális stílusuk miatt használhatók otthonokban, üzlethelyiségekben, bisztókban, éttermekben, kávézókban, vagy akár irodákban is.

 Hogyan is szerelkezzünk fel ezekkel a pókokkal?

Első lépésként látogassuk meg az elampa.hu oldalt, ahol a keresőbe írjuk be a Searchlight Squiggle kifejezést. Ezek után a monitoron, vagy displayen megjelennek a pókok – a szép indusztriális lámpák, amelyeket ezen a helyen remek áron vásárolhat meg. Remekül helyt állnak a tetőterekben is.

 


Miért is válasszunk ilyen cseppet sem megszokott lámpát?

Manapság már a tradíciók veszendőben vannak. Ez érvényes a lámpák világában is. A Searchlight Squiggle lámpák nem megszokott módon képviselik otthonát, elsőosztályú kivitelezésüknek köszönhetően pedig sokáig szolgálják majd.

 

A LED technológia is kihasználható esetükben,  aminek köszönhetően jelentősen spórolhat a számlán és a pótégőkön, mivel a LED égők tovább bírják a terhelést, nem utolsó sorban a környezetet is kíméli. Büszke lehet majd így magára, hogy hozzájárult a Föld megkíméléséhez.