00 Ft

Kedveli a szögletes elemeket? Ez esetben a Searchlight Heaton lámpák Önnek lettek kitalálva


Kedveli a szögletes elemeket? Ez esetben a Searchlight Heaton lámpák Önnek lettek kitalálva

A bútorzata szögletes? Nem kedveli a kör alakú kiegészítőket otthonában? Sőt, a sok esetben kör alakú lámpákat is inkább szögletes kivitelezésben látná szivesen? Ha magára ismert, örülünk, hogy időt szakít e pár sor olvasására, ugyanis az angol Searchlight gyártó új lámpamodelljéről lesz szó, a Searchlight Heaton-ról.

 


 Miért válasszuk a Searchlight Heaton lámpát?

Az első ok, amiért rögtön ezek után a lámpák után kéne nyúlnia, a dizájnelemek. Szöglet szöglet hátán! Ha ez az a stílus, ami után vágyik, semmi sem egyszerűbb, mint a ,,Kosárba“ gombra kattintani, ez után pedig a ,,Vásárlás“ gombot lenyomni. Ami még mellettünk szól, hogy e-shopunkban ezeket a lámpákat a legjobb piaci áron kaphatja meg.

A Searchlight Heaton lámpák mindezen túl LED égők használatával működnek, amivel nem csak a havi kiadásokon spórolhat, de  a pótégők vásárlásán is, mivel a LED égők sokkal tovább bírják a hagyományosnál. Valamint ezekhez az egyedi bronzfényű lámpákhoz tökéletesen passzolnak. 


A színek tónusát drága fémek adják

 

A bronzon kívül felfedezheti az arany és ezüst fényezést is, ami valóban egyedi megjelenést kölcsönöz a lámpáknak, egyben elegáns és indusztriális helyiségek tökéletes kiegészítője lehet.  Egyedi kivitelezésüknek köszönhetően, amely több stílust ötvöz, ezek a lámpák nem vesznek el az ebédlőkben, hálószobákban, de a dolgozószobában, vagy a folyosón sem.