00 Ft

Készüljön a kánikulára a Kanluxszal!

A nyár már nagyban kopogtat az ajtón. Sokan tűkön ülve várják a meleg napokat, viszont vannak akik a forróság gondolatától is viszolyognak. Nekik kedvez a legújabb ajánlatunk a VENETO ventilátor család  a Kanluxtól!

 

            A gyártó különbőző színekben és méretekben készítette el a Veneto ventilátort, hogy ezáltal is jobban passzoljon szobája berendezéséhez . Állítani lehet rajta a fokozatot és így  a legnagyobb nyári kánikulában is otthonában hátra tud dőlni, s élvezni  tudja a ventilátor nyújtotta kellemes hőmérsékletet.

 

            Nincs klíma a szobájában?

Nem számít, elvégre a VENETO 40 álló ventillátor is szinte ugyanazt az érzést tudja nyújtani. Három intenzitást lehet beállítanai (alacsony, közepes és erős).

 

            Bosszantja, hogy a kollegái leállítják, esetleg kikapcsolják a ventilátort amint Ön kilép az irodából?

Használja a VENETO 15 asztali csipeszes  ventilátort! Egyik munkatársát sem fogja zavarni és Ön elégedetten élvezheti a kellemes levegő áramlását. Nagyon praktikus kis szerkezet, melynek átmérője 15 cm és 3 sebességi fokozatban üzemeltethető..

 

            Egy fárasztó munkanap után egy pihentető sziesztára vágyik, de a ventilátor hangjától nem jön álom a szemére? Akkor javaslom önnek a  VENETO 23 at, mivel egyáltalán nem zajos! 46,5 cm magas és az átmérője 23 cm. Két féle változatban érhető el: fekete és fehér.

 

            Keresse ventilátorainkat a webáruházunkban , s válassza ki a legmegfelelőbbet a forró nyári napokra!