00 Ft

Kettő az egyben lámpa? Bizony, van ilyen

 

 

Kettő az egyben lámpa? Bizony, van ilyen

 

Ma közelről szemügyre veszünk egy teljesen újféle lámpatípust, amilyet nálunk még eddig nem láthattak. Amolyan kettő az egyben lámpáról beszélünk, ami esetében ez az elnevezés egy valóban magas teljesítményű lámpát takar, amelyik a legeldugottab sarkat is megvilágítja otthonában, cégében, vagy üzletében.

A Kanlux ismét bizonyított

 

A Kanlux Sonor lámpa, amely eLampa.hu e-shopunkban is megtalálható, méghozzá két színben is egyből két lámpaforrást is kínál. Az egyik klasszikusan, alulról behelyezendő, mint a hagyományos lámpáknál. Van azonban itt egy LED lista is, amit a lámpa felső részénél, a mennyezetnél talál. Ennek köszönhetően valóban sok fénnyel látják el a helyiséget.

 

Ahogy említettük, két színben is elérhető ez a modell, fekete és fehér színekben. Az áhított erős lámpát így nem csak sötétebb berendezésű szobákban használja majd ki, de minimalisztikus feketében is.

A világítás három módja

 

Ez az innovatív Kanlux Sonor lámpa rögtön három módban is működik. Az egyikben klasszikus módon alulról szórja a fényt. A másik esetben éppen ellenkezőleg, a lámpa teteje, avagy az említett LED lista látja el ezt a funkciót. A harmadik esetben pedig a kettő együtt alkotja az ellenállhatatlan fényforrást. Bátran élvezheti így a remekül bevilágított teret, ahol jól érezheti magát. Nem csupán a munkában, de a pihenésnél, vagy a családdal töltött idő során.

A Kanlux márka már évtizedek óta látja el a hazai háztartásokat minőségi lámpákkal. Nincs min csodálkozni a minőség ellenére az árak is barátságosak. Arról nem is beszélve, milyen pedánsan kivitelezettek és a legújabb trendek alapján készülnek a termékek. Így hát trendi lámpája van remek áron. Válassza Ön is az új Kanlux Sonor lámpát.