00 Ft

Lámpát az Ön asztalára is


A Kanlux márka az első osztályú európai lámpagyártás egyik vezére, amely minden egyes modelljén vissza is tükröződik. Manapság két asztali lámpa modelljük is hódít, a Kanlux Follo. Minden apró részletet bevilágít majd íróasztalán, vagy az ágya melletti éjjeli szekrény területén.

 


Miért érdemes a Kanlux Follo-t választani?

A Kanlux Follo exkluzív ajánlatában két színvariáció közül is választhat, a fekete és fehér. Ez a belterek igényeit 99%-ban ki tudja elégíteni, ugyanis ez a két szín unverzális. A Kanlux Follo lámpák takarékosak a LED égőknek köszönhetően, így nem csak a számlán spórol majd, de az égőket sem kell gyakran vásárolnia.

 


Mivel tűnnek ki a Kanlux Follo lámpák?

eLampa.hu e-shopunkban két darab közül választhat, amelyek tehnikailag ugyanolyanok. Különbségük a világításban rejlik, amelyek megbízható támaszok a munkavégzés, vagy könyvolvasás során, kivitelezésük pedig lehetővé teszi, hogy  bármely helyiségbe beilleszthetők legyenek. Modern dizájnjuk nem veszik el egy rusztikus ihletésű szobában sem, mindenki észre veszi.

 Kinek valók a Kanlux asztali lámpák?

Amennyiben szereti a sikkes, ám egyszerű, örökzöld megoldásokat, a legkisebb részletig odafigyel a kiegészítőkre is, ezek a lámpák az Önnek valók. Az A+ energiaosztály és a 6 Wattos telesítmény pedig leveszi majd a lábáról.

Ezek a lámpák nem csupán íróasztala, de éjjeli szekrénye díszei is lehetnek, avagy gyermekei íróasztalán is helyet kaphatnak. A kellő fény nagyon fontos mind a gyermekek, mind a dolgozó felnőttek számára, higgyék el.  J