00 Ft

Lásson jobban a Kanlux lámpák jóvoltából

A fürdőszoba az a helyiség, ahol ,,össze szedjük“ magunkat, mielőtt kilépnénk a nappali fénybe az emberek közé. Mindenképp jó tehát, ha a lehető legjobban látjuk magunkat, hogy az esetleges hiányosságokat ki tudjuk küszöbölni, mielőtt mások vennék észre. Pontosan ilyen célra születtek a fali Kanlux Asten tükör lámpák.

A csodálatos dizájn csak a kezdet

 

Elegáns, modern, tiszta, minimalista ... ez csak töredéke a jelzőknek, amelyekkel leírhatjuk a Kanlux Asten lámpák milyenségét. Ezen lámpák remekül illenek a tükör megvilágítására, ahol kiválóan mutatják meg arcát, hogy megjelenhessen a mindennapokban.

A minőség az első

 

A Kanlux szakembereinek a minőség az első. Ez azt jelenti, hogy a lámpákban a legmodernebb technológiát használják és a lámpa teste magas minőségű műanyag és fém. A speciálisan hosszú égő 8 Wattos teljesítményt nyújt, amely teljesen elég, hogy a fürdőszobát bevilágítsa.


Az energia a lámpában marad

 

Az új és minőségi technológiának köszönhetően a Kanlux Asten lámpák környezetbarátak és az Ön pénztárcáját is kímélik. Az A++ energiacsoport a fogyasztás markáns csökkenését biztosítja, így a megtakarított pénzt Ön másra fordíthatja. Felejtse el a gyakori látogatásokat a hobbiboltokba. A legolcsóbb égőket vásárolja meg az eLampa.hu-n.A  Kanlux lámpamárka piedesztálra emeli vásárlói elégedettségét. Ilyen hozzáállás mellett biztos lehet a lámpák hibátlanságában, amely újabb költségektől kímélheti meg Önt. Szép otthonát szép lámpákkal ajándékozza meg és kapjon többet kevesebbért! A szépség nem kell, hogy vagyonokba kerüljön, úgy, mint egykor. J
Melyiket választja?