00 Ft

Mennyezeti és pontlámpák? Válassza a megbízható Kanlux márkátOtthona, irodája, vagy üzlethelyisége felpezsdítésére. Modernek, stílusosak és minőségiek. A  Kanlux gyártó Stobi sorozata egyediséget hoz helyiségeibe. Amennyiben ad a minőségi dizájnra, válassza a Kanluxot.

 A klasszikus fekete-fehér

A Stobi sorozat a klasszikus minimalisztikus fekete-fehér  mintát hozza mennyezeti, potlámpák, beépített lámpák segítségével. Ezen felül a Stobi lámpák kivitelezése érdekes, a falból lógó kis dobozokra emlékeztetnek.

A klasszikus színkombinációnak köszönhetően remek kiegészítői lehetnek íróasztalának, tárgyalótermeinek, de a kandalló fölé, konyhapult fölé, vagy a könyvtárába beépítve is remekül szolgálnak. A fekete-fehér klasszikussal semmit nem ront el, mindig elegáns.


Egy, kettő, három, négy

A Stobi lámpák könnyen kombinálhatóak, sőt, egytől, akár négy égős lámpákat is talál a kínálatban. A Kanlux mennyezeti lámpák egy, vagy kétégősek, az acélból készült Stobi lámpák, pontlámpák háromégősek, az alumínium és beépíthető lámpák négyégősek.

Az acél és alumínium minőségi alapanyagok, amelyeknek köszönhetően a lámpák sokáig kibírnak. Modernek, könnyen karbantarthatók és ízlésesek. A fémből és acélból készült lámpák időtállóak és remekül kitűnnek főként a folyosók, öltözők sötét falain, vagy a fürdőszobában.