00 Ft

Mint az Ötödik elem című film – Glitter lámpák a RábaluxtólOtthonába, irodájába, vagy boltjába keres stílusos, extravagáns lámpákat? A europa vezető lámpagyártó egy olyan megoldással rukkolt elő, amely talán emlékezteti majd a 20.század 90-es éveinek kultikus filmjére, az Ötödik elemre. Ha kedveli a viccet, túlzásokat, egyediséget, jó helyen van.

 Az extravagáns menő

A Rábalux magyar gyártó Glitter sorozata kábelkapcsolóval remek megoldás arra, hogyan varázsolja egyedivé a helyiséget. Extravagáns kinézetüknek köszönhetően nem maradnak észrevétlenek. A figyelemfelkeltés mellett lakberendezési kiegészítőnek is megfelel, amely rendkívül megnyugtató hatást kelt.

A dekorációs lámpák kihasználhatósága nem merül ki az otthonokban, ugyanúgy jól mutatnak kávézók, szállodák, bárok és egyéb modern ihletésű épületek helyiségeiben is. 

Tucatnyi modell a kínálatban

Rábalux több színben kínálja  a Glitter sorozat lámpáit – zöldtől, amely az elixírre emlékeztet, az élénk rózsaszínig. Asztali lámpákról van szó króm és ezüst kivitelezésben. Amíg a lámpatest különböző fémekből készült, addig a lámpaernyő átlátszó üveg. Ahogy a lámpa felmelegszik, különböző buborékok és  alakzatok jelennek meg rajta viaszból.
És a hangulat megteremtődött!

A 25 Wattos teljesítményük azoknak megfelelő, akik nem szeretik az erős fényeket, inkább a tompábbakra szavaznak. A Glitter lámpa kellemesen meleg hatást kelt. Nem munkavégzésre született, inkább kikapcsolódásra.