00 Ft

Mit jelent az Eglo Manalba? Egy szép lámpán kívül még ...

AzEglo Manalba lehet, hogy első látásra semmit nem mondd Önnek. A tájékozottabbak talán emlékeznek a minőségi lámpák gyártójára, az Eglora. A Manalba pedig egy klasszikus asztali lámpa modelljének megnevezése, amely remekül mutat az Ön éjjeli szekrényén, íróasztalán, avagy az irodájában a többi elegáns kiegészítővel együtt.

Az Eglo Manalba Önnek is tetszeni fog

Az Eglo Manalba elsősorban egy igazán elegáns lámpa, amely bárhol megtalálja a helyét. A klasszikus ,,kövérke“ lábak biztosítják a 100 %-os stabilitást és a erős, minőségi, de mégis takarékos fénysugár pedig gondoskodik arról, hogy mindent lásson, amire szüksége van. Az alsó rész, azaz a lábak acélból készültek, márvány hatású, amely rásegít az eleganciára és exkluzivitásra.
A réz árnyalat is nagyon elegáns. A fekete színű kalap pedig kellemes kiegészítője a lámpának.

Arany színűben is szép

 

Az Eglo Manalba arany acél színben is készül, szintén márvány hatású, ennek köszönhetően szépen érvényesül az arany dizájn. Ez a lámpa annyira univerzális, hogy a tetőtéri atmoszférában is jól látható lesz, még akár egy banki berendezésnél is. A választás az Öné.

Miért válasszuk az Eglo lámpát?

 

Az Eglo egyedi lámpagyártó társaság közel 50 éves tapasztalattal. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy otthonát, vagy irodáját is egyedi tervezésű lámpa fogja díszíteni, amely pénzt takarít meg Önnek, és szépíti a belteret. Az Eglo gyár dolgozói ugyanis mind nagy tudású szakemberek, menedzserek, mérnökök és tervezők.

Az Eglo lámpák gyártása során az alapanyagok  minősége és a kivitelezés az elsődleges, de nagy hangsúly helyeződik a dizájnra is. Legyen Önnek is minőségi Eglo lámpája a legjobb áron!