00 Ft

Mit nyújtanak Önnek a Kanlux VADRA lámpák?A Kanlux Vadra lámpák új színt visznek életébe elérhető áron. Az exkluzív, jó minőségű és árú lámpák variációi is sokszínűek. Egyszerű és közlékeny dizájnjuknak köszönhetően bármilyen helyiségben feltalálják magukat. Éles szögeik miatt leginkább modern kinti bútorokkal működnek jól együtt, de végülis sehol sem vesznek el.

Milyen lámpákkal szolgál a Kanlux Vadra?

A Kanlux Vadra lámpasorozatban 4 variációt talál – kinti fali lámpa, kinti fali lámpa mozgásérzékelővel, kinti állólámpa kisebb és nagyobb kivitelezésben. Ha tehát telkén, vagy kertjében valamit ,,fel kell villanyozni“, biztosan talál megoldást.

A technikai előrehaladottság a Kanluxnál elsőosztályú. A lámpa alsó része alumíniumból, míg a lámpaernyő műanyagból készült. Ezzel biztosított, a lámpa ellenállósága, hogy ne kelljen pár év után lecserélni. A műanyag és alumínium is remek ellenállósággal és teherbírással jeleskedik. A Kanlux Vadra lámpák ellenállósági bizonyítványa IP44.

 


 

 Programozható mozgásérzékelő lámpa


 

A Kanlux technikai előrehaladottságát bizonyítja az is, hogy a mozgásérzékelő lámpa programozható – beállíthatja a világítás hosszát mozgásérzékelés után, de a mozgásra való érzékenységet is. 
A Kanlux Vadra lámpák legnagyobb előnye, hogy az egész kert bevilágításához elegendő egy lámpasorozatból választania, hogy tökéletes legyen a harmónia.