00 Ft

Műanyag kristály? Ki látott már ilyet?

Műanyag kristály? Ki látott már ilyet?

 

Azt gondolja, hogy tökéletesre csiszolt kristályt csak üvegből készült lámpákon láthat? Nos, ha igen, téved. Mi ugyanis ma egy rövid ízelítőt adunk Önnek abból, hogyan is lehet tökéletes kristályt varázsolni műanyagból. Méghozzá inteligens lámpák formájában, amik nem csupán kinézetükkel, de működésükkel is örömet csempésznek majd mindennapjaiba.

 


A Globo Ovi lámpa igazán felkelti az érdeklődését

 

Amennyiben kedveli a kifejező lámpákat, a Globo Ovi Önnek való. A mennyezeti Globo Ovi LED lámpa kész tarolni, elsősorban a vizuális kivitelezésével. Egyedien létrehozott, ami azt jelenti, olyan lámpája lesz otthon, amire mindenki rákérdez majd.

 

A kivitelezésében érdekes lehet a fehér fém, amely már magában nem mindennapos, a csillámhatás pedig hab a tortán, amik valójában műanyag kristályok, amelyek (bátran mondhatjuk, hűen) felidézik a valódi kristályt. Mindezek összessége alkot egyedit ebből a lámpából, az pedig már Önön múlik, hogy az ebédlőjébe, dolgozószobájába, vagy a hálójába helyezi el.

 


 

Miért válasszuk ezt a lámpát?

 

Azon kívül, hogy ez a lámpa szó szerint elsőosztályú dizájnjának köszönhetően, kivitelezésében sem hagy kivetnivalót. Valamint lenyűgöző még, hogy a fali kapcsolónak köszönhetően variálhatja a világítás színét, melegségét kedvének megfelelően.

 

Így fürdőzhet helyisége meleg fehér, neutrális fehér és hideg fehér színekben. Műanyag és fém házasságából született, ami ellenállóvá varázsolja. Egy ilyen lámpa bárhová jó választás, éppen ezért nem kell visszafognia magát a válogatásnál.