00 Ft

Philips LED lámpa

Azoknak, akik jelentősen csökkenő villanyszámlára vágynak

Ön is a család havi jövedelmének jelentős részét rezsire költi? Ezért igyekszik itt-ott spórolni, energiatakarékos műszaki termékeket venni. De felmerült már Önben, hogy különösen a téli hónapokban az egész nap díszkivilágításban pompázó otthona mennyi energiát emészt fel?

Létezik olyan megoldás, amivel otthonának energiafelhasználását jelentősen csökkentheti! A nagyon kicsi energia felvételt igénylő Philips LED lámpák segítségével, melyek akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos lámpáknál, izzóknál. Tudná mire költeni az általukmegtakarított pénzt, igaz?

 

 Lámpaválasztás előtt számos, döntésében fontos szerepet játszó tényezővel szembesülhet Ön is. Elsősorban próbálja megúszni a lehető legkevesebb kiadással a lámpavásárlást.

Ez érthető, hisz a kiadás az már csak kiadás marad.

 

Csak az árat figyeli?

De olyan információkat is figyelembe kell vennie, mint a fényforrás szabályzása, a lámpák élettartama, a lámpa rendeltetési helye (helyiség); vagy az, hogy mennyit fogja le-föl kapcsolgatni azt.

Az energia besorolási tényezőkről nem is beszélve. Jó lenne spórolni az energiaköltségeken is, ugye? És ott van még a gyerek is, akinek megrögzött vágya, hogy a legújabb mesefigurákkal gazdagon tarkított lámpa figyeljen rá házifeladat-írás közben. A lámpavásárlás itt kezd kész rémálommá válni?

„Jó lesz egy hagyományos lámpa vagykipróbáljuk a kompakt fénycsövet!”

 

Ne legyintéssel válasszon lámpát!

Érthető, hogy se kedve, se energiája a lámpaválasztással annyit bajlódni. Azonban egy jó választás rengeteg fölös kiadástól kímélheti meg. Ráadásul a lámpavásárlást is letudhatja egy jó darabig. Mennyi ideig? Mondjuk, úgy húsz évre…

A Philips LED lámpák, azaz beépített LED- del rendelkező lámpák használatával nem csak jelentős összegeket spórolhat; de számos, a hagyományos lámpák használatával együtt járó hátrányokat is nélkülözheti.

 

Tíz vitathatatlan tény, ami miatt megéri a Philips LED lámpák mellett dönteni

 1. Hatékony és tartós fényforrást biztosítanak, horror ár nélkül
  A LED-es izzók és LED-es lámpák néhány éve még horrorisztikus áron voltak csak elérhetőek. Manapság azonban már megfizethető áron kaphatóak a hosszútávon energia- és pénzspóroló LED-es csodák. A Philips LED lámpák hatékony tartós eszközként évekig (akár 10-20 évig) biztosítják a fényforrást otthonában.

 2. Kis energiát igénylő Philips LED lámpáknak hála több pénz marad a pénztárcájában
  A széles választékban kapható Philips LED lámpáknak kicsi az energia-felvételük (átlagosan 1.5W és 5W között), akár 50-80%-kal kevesebb energiát zabálnak a hagyományos lámpákkal ellentétben. Különlegesen alacsony energiafogyasztásuknak hála akár 80%-os megtakarítást is jelenthetnek Önnek.
 3. A Philips LED lámpák és izzók „nem szállnak el” és nem kell rájuk várni
  A LED izzók valamint lámpák nem érzékenyek a fel-lekapcsolgatásra. Így a kompakt fénycsövekkel ellentétben bírják az ilyen jellegű gyűrődést. Nem kell attól tartania, hogy valamelyik többedszeri felkapcsolásnak hála „elszáll” az égő. Nem árt nekik a rázkódás sem. A Philips LED lámpáknál nincs bemelegedési (un. várakozási) idő, a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak. Így nem kell percekig vakegér módjára közlekedni a helyiségekben!
 4. Könnyebben szabályozhatóak, mint a hagyományos lámpák
  Jobban szabályozható fényforrást nyújtanak a hagyományos lámpáknál. A Philips LED lámpákkal a lágy és meleg fényt sem kell nélkülözni, azonban élettartamuk messze túlszárnyalja a hagyományos, de még az energiatakarékos lámpákat is. Fényerő-szabályzásuknak köszönhetően a LED lámpák tökéletes légkört biztosítanak bármilyen tevékenységhez; legyen az akár egy jógaóra, a hétvégi házibuli, vagy a közelgő dolgozatra való felkészülés.
 5. Hosszabb élettartammal rendelkeznek; ez Önnek kevesebb lámpavásárlást és karbantartást jelent
  Élettartam alatt Ön is a lámpa vagy izzó tönkremenetele előtti működési órákat érti? Érthető, hisz a hagyományos vagy halogén lámpa élettartamát ennek száma fejezi ki. A Philips LED lámpa azonbannem ég ki, így „tönkremenetele” abban érzékelhető, hogy a használata során fokozatosan elhalványul. A Philips LED lámpák élettartama azt az időt jelzi, mely során a lámpa fényereje az eredeti 100%-ról 70%-ára csökken. Ugye Ön sem használ egy lámpát napi 24 órán át? Pedig egy 20.000 órás élettartamú Philips LED lámpa, akár napi 24 órás használat mellett közel 20 évig a 70 % felett marad; és gondoskodik a kívánt atmoszféráról az Ön számára.
  A LED lámpák akár 30-50.000 óra élettartammal rendelkeznek.
 6. Philips LED lámpák minden tevékenységhez és helyiségbe? Nincs akadálya!
  Az elegáns és visszafogott modern stílusú fürdőszobai lámpától; a megnyugtató fényt biztosító asztali lámpákon át; a különböző mesefigurákkal tarkított, színes és izgalmas formákkal ellátott íróasztal lámpákig és kültéri lámpákig, a Philips LED lámpák széles választékát találja meg termékkínálatunkban! Fali, mennyezeti, beépített vagy süllyesztett, az energiatakarékos fényforrás minden típusban megtalálható.
 7. Melegebb vagy akár hűvösebb fényt biztosítanak: többféle színhőmérséklettel kaphatóak
  Melegebb vagy hűvösebb fényt szeretne?Mivel a fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, így azok megfelelő hőmérséklet-választásával biztosíthatja egy helyiség otthonosabb légkörét, de stimulálóbb hatású fényt is létrehozhat. A Philips LED lámpák a többféle színhőmérsékletnek köszönhetően (K- Kelvinben mérik) melegebb és hűvösebb fény visszaadására is képesek. A meleg, fehér fényt a hagyományos lámpákhoz hasonlóan adja vissza, ezek alacsonyabb Kelvin értékkel rendelkeznek. A nappali fénynek megfelelő kb. 2700 K helyett 4000-5000 K választását javasoljuk, amennyiben hűvösebb színárnyalatot szeretne. Ez utóbbival a főzéshez vagy munkavégzéshez tökéletes fényforrást biztosíthat otthonában!
 8. Bármely hangulat megteremtésére képesek
  A különböző színvilágú LED lámpák segítségével kiemelhetőek és vonzóvá tehetőek egyes termékek az üzletekben, a hangulatvilágításokkal tökéletes vásárlási élményt biztosíthat. De kellemes légkört teremthet szállodákban és az irodájában is, ahol a napszaknak megfelelően alakítható megvilágítással kellemesebbé teheti az alkalmazottak munkakörülményeit.
 9. Alacsony hőtermelés, nagy fényhasznosítás jellemzi
  Míg egy normál lámpa 8-13 lumen/Watt fényhasznosításra képes, a LED lámpa akár több mint 50 lumen/Watt-ra. A termelt energia legnagyobb részéből fény, nem pedig hő keletkezik.
 10. A Philips LED lámpák a környezettudatos életmód termékei
  Fontos Önnek a környezettudatosság? A Philips LED lámpákkal az azonnali és jelentős energia megtakarítás mellett, Ön egyúttal a bolygó fenntarthatósága szempontjából is kiváló választást hoz. A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, így termékei környezettudatos tervezését preferálja.

 

De drágábbak, mint a hagyományos lámpák! - Ön is így gondolja?

Biztos ebben? Gondoljon bele, hogy az elkövetkező 20 évben a helyiségek számát és a lámpák mennyiséget is alapul véve mennyi új lámpa vételárát fogja felemészteni az idő; valamint az energiahatékonyságból rosszul teljesítő lámpái energiafogyasztása mennyi nullát fog eredményezni az Ön villanyszámláján!

A Philips LED lámpák nem drágák, csupán annak tűnnek! Ugyanis rövidtávon behozzák az árukat, sőt még megspórolt összegekhez is juttatják Önt!

Fektessen be a Philips LED lámpákba, mert ár-érték arányukat tekintve ez a befektetés nagyon gyorsan megtérül a villanyszámlájának jelentős csökkenésével.

És a lámpavásárlás maceráját is elfelejtheti évekre!

 

Világítástechnika-webáruházként és a Philips világítástechnikai termékek magyarországi e-kereskedőjeként a Massive Philips LED lámpákkal jelentős energia-megtakarítást biztosítunk Önnek első osztályú energiahatékonyságnak köszönhetően, miközben elérhető széles választékunkkal nem kell lemondani a legkülönlegesebb designról sem!

A Philips LED lámpák gyönyörű, meleg fehér fényt adnak; kivételesen hosszú élettartalommal párosulva. Gondoljon a villanyszámlájára, mielőtt véglegesen dönt a lámpaválasztás során!