00 Ft

Rábalux Holly: Fénykoszorú a feje fölött?


A holly angolul annyit tesz szent – talán pont ezért kapták a Rábalux modelljei ezt a nevet. A Rábalux Holly lámpák minden helyiség remek ékei. Antik arany bevonatukkal ideális kiegészítői a modern, de akár retro ihletésű helységeknek is. A finom üvegből készült lámpaernyő pedig tovább különlegesíti.


Mivel tűnnek ki a Rábalux lámpák?

A Rábalux HOLLY lámpák fantasztikus kiegészítői a dizájnolt beltereknek. A már említett exkluzív színbevonatnak és kivitelezésének köszönhetően pedig bármilyen helyiséget tovább szinesítenek. Ahogy a Rábaluxnál már megszokhattuk, úgy ez a modell is különböző variációkban jelenik meg, választhat tehát mennyezeti, vagy fali lámpát is.

Ha mindez nem lenne elég, nem csak a lámpa típusát, de színét is választhatóvá tették. A mennyei arany színen kívül elérhető még ezüst, vagy fehér színben fa kiegészítőkkel. Ez tehát nem jelent kevesebbet, mint hogy bármilyen lámpára legyen is szüksége, a Rábalux Holly lehetőségei remek megoldást nyújthatnak Önnek.


Mivel tűnnek ki a Rábalux lámpák?

A Rábalux hosszú múltú lámpagyártó cég, amely nagy hangsúlyt fektet a jó minőségre és a megfizethetőségre. A klasszikus modelleken kívül kevésbé hagyományos dizájnú lámpákat is gyárt, amelyek szinte mindenkit meghódítanak. Kültéri lámpák gyártásával is foglalkozik, így 100%-os összhagot érhet el a lámpákkal, amelyek sokszor felérnek egy műalkotással. Így összekötheti a kellemest a hasznossal – minek vásárolna képeket, ha ilyen szép lámpákkal rendelkezik? 

Válasszon e-shopunk kínálatából Önnek tetsző lámpát és teremtsen a segítségével otthonában, vagy munkahelyén kellemes légkört. Válassza a tökéletes stílust.