00 Ft

Retro, ám mégis modern? Ilyenek a Searchlight lámpák


 

Az angol lámpagyártó, a Searchlight igazán ad a dizájnra. Így juthattak a Searchlight dizájnerei arra a döntésre, hogy a klasszikus, történelmi csillároknak adnak egy kis modern parázst. Megszülettek hát a modernség és a szokatlan antikság házasságából a Searchlight Belfry lámpák. Otthona is szívesen üdvözölné őket?


 

A Searchlight Belfry lámpák remek kiegészítők is egyben

Amennyiben szeretné, ha lámpái nem csak szolgálati funkciót, hanem esztétikai szerepet is betöltenének, itt az ideje, hogy ennek alapján válogasson. Ezek az egyedi britt lámpák elvarázsolják Önt és vendégeit is az aprólékosan megtervezett és kidolgozott részletekkel, amelyek beleégnek az ember emlékezetébe. További jó hír, hogy három variációban is elérhetőek – kicsi, közepes és nagy, így tágas tereket is képesek bevilágítani.

Searchlight Belfry lámpák sötétbarna és bronzfényűek, ez a kombináció már magában luxuskiegészítőket varázsol belőlük. Remek díszei lehetnek ebédlőknek, étkezőknek, vagy dolgozószobáknak. Ezek a lámpák megfelelnek az igényes technológiai szabványoknak és energiatakarékosak is. 9 darab 40 Wattos égő foglal bennük helyet, amelyek a lámpabirodalom  királyává koronázzák őket.