00 Ft

Schrack Technik - Garancia a német minőségre


A Schrack Technik német gyártó lámpái  technikailag  magas színvonalúak. Különleges modern  designt kínálnak, amelyet biztosan elnyeri mindenki tetszését. A lámpákat úgy tervezték, hogy vonzza a tekintetet legyen szó  belső  vagy külső megvilágításról.Milyen lámpákat is  kínál a Schrack Technik?


 A német márka története 1920-ra nyúlik vissza. A modern, minőségi anyagokba érzelmeket vittek,  ezek ötvözetével magas színvonalú lámpákat alkottak bel és kültérre .


Ön is könnyedén  kiválaszthatja kedvenc lámpáit a Schrack Technik gyártótól. A Schrack Technik számos olyan világítási megoldást  kínál, amelyek előszeretettel használnak  belsőépítészek , igényes bel és kültér kialakítására. Közkedveltek az áramsín” rendszerek , stúdiófények, amelyek különböző jelenetek vagy helyszínek megvilágítására szolgálnak. Ezért is népszerűek a galériákban, ahol tökéletesen  kiemelik műtárgyak stílusát.


LED technológia az „Új kor“ vívmánya


Természetes a LED technológia alkalmazása a Schrack Techniknál is. Ez lehetővé teszi, hogy az izzók kiválasztásánál is költséget takarítson meg. Életük lényegesen hosszabb, mint a hagyományos izzóké.


 

Fontos német minőség  


 Mindenki ismeri a német termékek hagyományos minőségét. Nagy gondot fordítanak erre a  Schrack Techniknál is. A tervező és  a mérnöki csapat folyamatosan készen áll a legújabb trendek követésére, amelyek azonnal felhasználnak termékeikbe. Schrack Technik termékek megvásárlásával biztos lehet benne, hogy nemcsak dizájnt de minőséget is vásárol.

Tekintse meg kínálatunkban ezen termékeket.