00 Ft

Searchlight School House lámpák: Retro iskola otthonában?


A Searchlight lámpái világszerte sok család és kolléga társai otthonokban és irodákban. Magas minőségű lámpákról van szó, amelyek nem csupán elsőosztályú kivitelezésükkel tűnnek ki, hanem átgondolt felépítésükkel is, hiszen a mérnökök és tervezők mindenre gondolnak. Ma az egyedi Searchlight School House lámpákat mutatjuk be, amelyek az igazi angol dizájnt szemléltetik.

 Milyenek a Searchlight School House lámpák?

Elsősorban retro. A régmúlt lámpái egyre inkább divatosak, ezért ha otthonában, cégében magas a mennyezet, ezek a lámpák arra lettek kitalálva, hogy éppen az Ön helyiségét tarkítsák.

Ha ilyen lámpát választ, nem lő mellé. Ebben a sorozatban ugyanis nem egy, kettő, három, hanem több különböző modellt és típust is talál. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan stílusú, ám mégis különböző lámpákkal felszerelheti az egész otthonát, vagy cégét.

 

 


Milyen lámpákból választhat?

A hagyományos mennyezeti lámpákon kívül nagyon luxusos fali lámpát is talál. Az összes Searchlight School House lámpa a legmodernebb technikával kivitelezett. A mérnökök és tervezők ezzel a sorozattal szó szerint nyertek, ami lerí a részletekről is.


A Searchlight School House lámpákból biztosan talál megfelelőt ebédlőjébe, dolgozószobájába, folyosóra. Ezen felül eLampa.hu e-shopunkon a legjobb áron vásárolhatja meg őket. Az összvilágítás (persze tekintettel arra, mekkora az ingatlana) nyugodtan beleférhet így csupán ezer euróba. 

Válasszon tehát új lámpákat most. J