00 Ft

Simplicity a Searchlightól – ami egyszerű, az nagyszerű!

 Egyszerűségben lakozik a nagyszerűség!

Valószínű, hogy ebből a mottóból merített inspirációt a Searchlight, mikor a tervezők a Simplicity kollekción gondolkodtak. A csillárok tiszta vonalai és az állólámpák elegánsan kimagasló alakja harmóniát teremt interiérjében.

1035-5CC ötágú csillár érdekes hullámait még egyedibbé teszi a dekoratív hosszúkás kristályok. A lámpaernyők mérete 13 cm x 12 cm. Magában a világítótest 114 cm hosszú és  54 cm széles. E14 foglalattal van ellátva a lámpa, melyhez a gyártó 5x 40W izzót ajánl. Megtalálható króm és réz kivitelben egyaránt.


 

EU5033CC kód impozáns és modern állólámpát takar, mely 159 cm magas, a polírozott króm felület, kristály cseppek  és a fehér lámpaernyők elegáns egyvelegét alkotja.

Fali lámpa 2032-2AB nem csak kiegészítő, hanem elegáns, dekoratív megoldást is jelent a belső térnek. Csillogó kristályok és két textil ernyő kompozíciója lenyűgözővé varázsolja otthonát. (E14es foglalathoz 40W-os égőt ajánlunk használni.)


Hozzon létre egy  kellemes és szép belső megvilágítást! Ségítségül hadd szolgáljanak a Searchlight Simplicity lámpacsalád termékeit, melyeket megtalálja weboldalunkon.