00 Ft

Smart Bulb, az okostelefonról vezérelhető led-es fényforrás

Az okos termékek a jövő otthonának fontos elemei.A Smart Bulb a led-es izzók új generációját képviseli,mert ma már egy led-izzó is lehet okos. Trendibb és egyedibb minden más hagyományos led-es terméknél. A mindennapi életét teszi könnyebbé, mindeközben szórakoztat és élménydús perceket is nyújt. Ráadásul komoly összegeket spórol meg Önnek a villanyszámlán! Ismerje meg közelebbről!

 

Otthon lenni vagy itthon lenni? Ön melyik kifejezést használja inkább? Az igazi otthon arról ismeretes, hogy ott „itthon vagyunk”. A béke és nyugalom szigete. De hogyan tegye otthonossá a ridegnek érzett lakást?

A színes és kreatív megoldások, praktikus elemek és kiegészítők, egyedi és személyes tárgyak és a kellemes fények mind-mind hozzájárulhatnak ehhez. Most mindezeket a lehetőségeket megtalálja az új led-es fényforrásban, azaz a led-es csodában a Rábalux Smart Bulb led-izzóban.

 

Miért más ez, mint a többi hagyományos led-izzó?

Kifejlesztették Önnek az okostelefonról vezérelhető fényforrást beépített hangszóróval. Ez a Smart Bulb, a Led izzók új dimenziója.A fényforrás, mely megváltoztatja a világításról alkotott eddigi képét.

Nem csak más.

A Smart Bulb nem csak más, mint a többi hagyományos led-izzó, hanem egyedi és különleges, mely nem csak a mindennapi életét teszi könnyebbé, de egyben szórakoztat és élménydús perceket is nyújt Önnek.

Mobiltelefonon keresztül vezérelhető fényforrás, mely nem csak fényt ad, de hangulatvilágításra is képes. iPhone-ról és androidos mobilról is vezéreltethető.

 

Rendkívül praktikus

Okostelefonját kezében tartva egyetlen kézmozdulattal változtathat a helyiség világításán. Tv-nézés, olvasás vagy éppen pakolás; bármilyen tevékenységhez megtalálja a megfelelő fényforrást és könnyedén beállíthatja a megfelelő fényt a helyiségben folytatott tevékenységhez.  Fehér és színes fények közül is választhat, valamint a színválasztás egyéni színkeverés szerint is megvalósulhat (színfelismerés és színmásolás).

 

Szórakoztat

Beépített hangszóróval rendelkezik. Listázható és szabályozható audiotartalomból valósul meg a zenelejátszás. Hangulatvilágítással felszerelt helyiségben kedvenc dalait hallgathatja. Zene és hangulatvilágítás egyetlen termék segítségével.

 

„Mobilkapcsoló”- Anélkül kapcsolhat fényt, hogy a villanykapcsolóhoz nyúlna

Nincs annál kényelmesebb, mint amikor egy délutáni sziesztázás közepette egyetlen érintéssel felkapcsolhatjuk a lámpát, és nem kell felállnunk a kanapéról vagy kiszállnunk az ágyból.

 

Rendkívül könnyedén használható - Pofonegyszerű beüzemelni

Egyszerűen letöltheti az alkalmazást a mobiljára vagy tabletjére és már élvezheti a zenét és a fények egyedi és varázslatos kombinációját. A led-izzó vezérléséért egy Bluetooth modullal felvértezett szabályzó felel (Bluetooth kapcsolat). Valamint ingyenes iOS/Android alkalmazással van ellátva.

Bluetooth segítségével könnyedén csatlakozhat rá, tehát nincs szükség semmilyen más központi egységre, hálózatra.

 

Elvarázsol – Igazi relax Önnek, egyetlen mozdulattal

Igazi felöltődést nyújt a hangulatvilágítás zenével párosított kombinációja. Egyetlen kézmozdulattal feltöltődhet. Nem csak le-, illetve felkapcsolhatja a világítást, de annak fényerejét is szabályozhatja és különböző színárnyalatokra festheti a szoba fényét.

 

Álomba szenderít

Elalvás funkciót tartalmaz fokozatosan csökkenő fényerővel. A led-izzó gondol az Ön és családja nyugalmára.

 

Miért éri meg Önnek „ennyi pénzt kiadni érte”?

Mert modern és gazdaságos megoldást nyújt a világítás és a hangulatvilágítás igényére. A környezetbarát Led-technológia által összegeket spórolhat meg és jelentősen csökkenő villanyszámlára számíthat.

Mennyire gazdaságos megoldást nyújt a Smart Bulb?

30000 órás várható élettartam, alacsony fogyasztás - ami egy led-izzótól elvárható. A nagyon kicsi energia felvételt igénylő LED- izzók akár 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak a hagyományos izzóknál. Hatékony és tartós fényforrást biztosítanak.

Nem kell a világítás és hangulatvilágítás igényét különböző eszközökkel megoldania. Így azokra külön költenie sem. Ráadásul szórakoztató-egységként is funkcionálhat. Egyetlen termékkel három legyet üthet egy csapásra.

 

Vajon biztonságos?

A RÁBALUX kiemelten foglalkozik a minőségbiztosítás kérdésével.  Az általuk gyártott és forgalmazott termékek megfelelnek az európai uniós szabványok vonatkozó előírásainak (EN 60598), ezt a csomagoláson feltüntetett CE szimbólum is tanúsítja.

 

A Bluetooth hatótávolsága nem jelent hátrányokat?

A Smart Bulb led-izzóhoz nincs szükség bázisállomásra. Habár távoli vezérlésre nem képes, kicsi vagy közepes otthonoknál a hatótávolsággal sincsenek gondok.

 

Ha szeretné otthonát egyedivé tenni, akkor nem hagyhatja ki a Smart Bulb hangszóróval felszerelt sokszínű LED izzót. Az alkalmazás könnyedén letölthető a mobiljára vagy tabletjére és már élvezheti is a zenét és a fényeket. Tekintse meg a Smart Bulb led-izzót és helyezze kosarába!